Nabeschouwing Trabzonspor - Gençlerbirliği (2-2) || Super Lig 2019/2020

Zondag 15 september 2019 - 19:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Trabzonspor het zondag 15 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gençlerbirliği. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Gençlerbirliği live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Gençlerbirliği (2-2)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Trabzonspor en Gençlerbirliği geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door F. Novak, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. Gençlerbirliği kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Stancu, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Trabzonspor vervolgens op 2-1. Het was A. Sorloth die vanaf 11 meter wist te scoren in de 57e minuut.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Sessegnon de 2-2 maakte voor Gençlerbirliği. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Trabzonspor - Gençlerbirliği 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Gençlerbirliği teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt F. Novak met assist van J. Pereira Trabzonspor 1-0
30' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor P. Polomat Gençlerbirliği
44' Wissel Trabzonspor Wissel H. Turkmen voor I. Fernandes Trabzonspor
44' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt B. Stancu met assist van G. Sio Gençlerbirliği 1-1
46' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor B. A. Ozdemir Gençlerbirliği
57' Penalty Trabzonspor Penalty A. Sorloth Trabzonspor 2-1
59' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor F. Novak Trabzonspor
63' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Hosseini Trabzonspor
70' Wissel Gençlerbirliği Wissel F. Ayite voor B. Stancu Gençlerbirliği
70' Wissel Gençlerbirliği Wissel S. Diallo voor B. A. Ozdemir Gençlerbirliği
70' Wissel Trabzonspor Wissel D. Sturridge voor D. Avdijaj Trabzonspor
83' Wissel Gençlerbirliği Wissel M. Seuntjens voor Flavio Gençlerbirliği
84' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt S. Sessegnon Gençlerbirliği 2-2
86' Wissel Trabzonspor Wissel F. Uzum voor A. Parmak Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Gençlerbirliği
Opstellingen Trabzonspor - Gençlerbirliği
De opstellingen van Trabzonspor en Gençlerbirliği zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Gençlerbirliği zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Gençlerbirliği

Trabzonspor en Gençlerbirliği treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Gençlerbirliği in de Super Lig vond plaats op 10 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Gençlerbirliği slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 12
Winst Gençlerbirliği 6
Gelijkspel 8
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 8e positie staat, terwijl we Gençlerbirliği terugvinden op de 18e plaats.