Nabeschouwing Trabzonspor - Kasımpaşa (2-0) || Super Lig 2009/2010

Maandag 19 april 2010 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Trabzonspor het maandag 19 april 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Kasımpaşa (2-0)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Kasımpaşa is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 57e minuut dacht Trabzonspor op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Korkmaz. Helaas voor Trabzonspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Trabzonspor dat via U. Bulut dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Kasımpaşa
2
0
LIVE Trabzonspor - Kasımpaşa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor D. Gabric Trabzonspor
42' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor E. Teber Kasımpaşa
46' Wissel Kasımpaşa Wissel E. Toraman voor S. Kaplan Kasımpaşa
55' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor E. Toraman Kasımpaşa
57' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt E. Korkmaz Trabzonspor
62' Wissel Trabzonspor Wissel C. Gülselam voor T. Gutiérrez Trabzonspor
64' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor B. Basdas Kasımpaşa
65' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Sahin Kasımpaşa
77' Wissel Kasımpaşa Wissel O. Ocal voor S. Aygunes Kasımpaşa
77' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Gunes voor Y. Kurtulus Kasımpaşa
79' Wissel Trabzonspor Wissel S. Badur voor D. Gabric Trabzonspor
86' Wissel Trabzonspor Wissel M. Tosun voor Alanzinho Trabzonspor
90' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt U. Bulut Trabzonspor
90' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor H. Cale Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Kasımpaşa
Opstellingen Trabzonspor - Kasımpaşa

Voorbeschouwing Trabzonspor - Kasımpaşa

Trabzonspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 22 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Trabzonspor als Kasımpaşa wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.