Nabeschouwing Trabzonspor - Rizespor (4-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 23 december 2018 - 14:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Trabzonspor het zondag 23 december 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor.

Via de Trabzonspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Rizespor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 4-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Ömür, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. Trabzonspor vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Ömür op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Trabzonspor, waarmee H. Rodallega zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 84 minuten deed A. Umar iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Rizespor werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist A. Nwakaeme namens Trabzonspor de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fırat Aydınus bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Rizespor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Ömür met assist van F. Novák Trabzonspor 1-0
32' Wissel Trabzonspor Wissel J. Kucka voor O. Onazi Trabzonspor
46' Wissel Rizespor Wissel M. Saymak voor A. Durak Rizespor
46' Wissel Rizespor Wissel S. Ujkani voor G. Akkan Rizespor
68' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Ömür Trabzonspor 2-0
74' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Saymak Rizespor
78' Wissel Rizespor Wissel R. Yalçın voor O. Ovacıklı Rizespor
78' Wissel Trabzonspor Wissel C. Ekuban voor V. Amiri Trabzonspor
79' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt H. Rodallega met assist van A. Nwakaeme Trabzonspor 3-0
84' Doelpunt Rizespor Doelpunt A. Umar met assist van V. Muriqi Rizespor 3-1
88' Wissel Trabzonspor Wissel A. Parmak voor A. Ömür Trabzonspor
89' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor C. Ekuban Trabzonspor
90' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Kucka Trabzonspor
92' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme met assist van C. Ekuban Trabzonspor 4-1
95' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Parmak Trabzonspor
95' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Rick Boldrin Rizespor
96' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor K. Çörekçi Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Rizespor
Opstellingen Trabzonspor - Rizespor
De opstellingen van Trabzonspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Okan Buruk
Voorbeschouwing Trabzonspor - Rizespor

Trabzonspor en Rizespor treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 2 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Rizespor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 9
Winst Rizespor 3
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 4e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 18e plaats.