Nabeschouwing Trabzonspor - Sivasspor (3-1) || Super Lig 2018/2019

Vrijdag 17 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Trabzonspor het vrijdag 17 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre Duboeuf in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Sivasspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 3-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door O. Şahan, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. In de 13e minuut was het Trabzonspor dat via David Braz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu. Door een benutte penalty kwam Trabzonspor vervolgens op 2-0. Het was H. Rodallega die vanaf 11 meter wist te scoren in de 14e minuut.

In de 27e minuut volgde een derde treffer van Trabzonspor, waarmee H. Rodallega zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 49 minuten deed Douglas Pereira iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sivasspor werd verkleind tot 3-1.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Sivasspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor D. N’Dinga Sivasspor
7' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt O. Şahan met assist van João Pereira Trabzonspor 1-0
8' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Şahan Trabzonspor
12' Wissel Sivasspor Wissel David Braz voor D. N’Dinga Sivasspor
13' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt David Braz Trabzonspor
14' Penalty Trabzonspor Penalty H. Rodallega Trabzonspor 2-0
27' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt H. Rodallega met assist van O. Şahan Trabzonspor 3-0
49' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Douglas Pereira met assist van E. Kılınç Sivasspor 3-1
53' Wissel Trabzonspor Wissel J. Kucka voor Y. Yazıcı Trabzonspor
64' Wissel Trabzonspor Wissel B. Yılmaz voor H. Rodallega Trabzonspor
78' Wissel Sivasspor Wissel E. Yeşilyurt voor Z. Erdal Sivasspor
81' Wissel Trabzonspor Wissel B. Artarslan voor J. Sosa Trabzonspor
85' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor U. Çiftçi Sivasspor
88' Wissel Sivasspor Wissel G. Cyriac voor S. Rybalka Sivasspor
90' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Yeşilyurt Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Sivasspor
Opstellingen Trabzonspor - Sivasspor
De opstellingen van Trabzonspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Tamer Tuna
Voorbeschouwing Trabzonspor - Sivasspor

Trabzonspor en Sivasspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 21 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 12
Winst Sivasspor 7
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 18e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 9e plaats.