Nabeschouwing Trabzonspor - İstanbul Başakşehir (2-4) || Super Lig 2018/2019

Zondag 20 januari 2019 - 17:00 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Trabzonspor het zondag 20 januari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir.

Via de Trabzonspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - İstanbul Başakşehir (2-4)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-4 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door İ. Kahveci, waarmee İstanbul Başakşehir met 0-1 de leiding nam. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Clichy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van C. Ekuban zorgde ervoor dat İstanbul Başakşehir in de 48e minuut op 0-3 kwam te staan.

Na 49 minuten deed C. Ekuban iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Trabzonspor werd verkleind tot 1-3. In de 80e minuut kwam Trabzonspor weer dichterbij, nadat Y. Yazıcı de stand terug wist te brengen naar 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van İstanbul Başakşehir speler E. Višća, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halil Umut Meler bij een 2-4 eindstand in het voordeel van İstanbul Başakşehir.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - İstanbul Başakşehir
Goals
2
4
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
20
10
Schoten op doel
10
8
Aanvallen
106
88
Gevaarlijke aanvallen
82
56
Passes
425
457
Overtredingen
17
15
Buitenspel
1
0
Corners
8
4
Wissels
1
3
LIVE Trabzonspor - İstanbul Başakşehir 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor João Pereira Trabzonspor
28' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor C. Ekuban Trabzonspor
32' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt İ. Kahveci met assist van A. Turan İstanbul Başakşehir 0-1
42' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt G. Clichy met assist van Robinho İstanbul Başakşehir 0-2
44' Wissel Trabzonspor Wissel A. Parmak voor João Pereira Trabzonspor
47' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Y. Yazıcı Trabzonspor
48' Eigen doelpunt İstanbul Başakşehir Eigen doelpunt C. Ekuban İstanbul Başakşehir 0-3
49' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt C. Ekuban Trabzonspor 1-3
64' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor İ. Kahveci İstanbul Başakşehir
66' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Aydoğdu voor Marcio Mossoró İstanbul Başakşehir
70' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor A. Turan İstanbul Başakşehir
71' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Elia voor A. Turan İstanbul Başakşehir
80' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Y. Yazıcı met assist van F. Novák Trabzonspor 2-3
86' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Višća İstanbul Başakşehir 2-4
90' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Napoleoni voor Robinho İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Trabzonspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Trabzonspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Abdullah Mucip Avcı
Wissels İstanbul Başakşehir
# Speler Pos.
1 Volkan Babacan K
4 Joseph Attamah V
23 Karim Hafez Ramadan V
33 Uğur Uçar V
18 Stefano Napoleoni M
20 Soner Aydoğdu M
11 Eljero Elia M
88 Gökhan İnler M
28 Miloš Jojić M
10 Emmanuel Adebayor A
Voorbeschouwing Trabzonspor - İstanbul Başakşehir

Trabzonspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 12 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl İstanbul Başakşehir slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 9
Winst İstanbul Başakşehir 6
Gelijkspel 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 4e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Opstelling Trabzonspor Opstelling İstanbul Başakşehir Live Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Live Trabzonspor - İstanbul Başakşehir kijken Trabzonspor - İstanbul Başakşehir kijken Live Trabzonspor - İstanbul Başakşehir stream Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Uitslag Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Statistieken Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Super Lig 2018/2019 Trabzonspor - İstanbul Başakşehir wedden Trabzonspor - İstanbul Başakşehir gokken Trabzonspor - İstanbul Başakşehir Unibet