Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - BB Erzurumspor (3-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 12 mei 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Yeni Malatyaspor het zondag 12 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen BB Erzurumspor.

Via de Yeni Malatyaspor - BB Erzurumspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - BB Erzurumspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en BB Erzurumspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 3-1 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door D. Aleksić, waarmee Yeni Malatyaspor met 1-0 de leiding nam. Yeni Malatyaspor vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Bifouma op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut wist BB Erzurumspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Muhammed.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Yeni Malatyaspor vergroot nadat Ö. Şişmanoğlu de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Yeni Malatyaspor.

LIVE Yeni Malatyaspor - BB Erzurumspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - BB Erzurumspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor I. Chebake Yeni Malatyaspor
50' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt D. Aleksić met assist van I. Chebake Yeni Malatyaspor 1-0
51' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor D. Aleksić Yeni Malatyaspor
55' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor G. Sunu BB Erzurumspor
58' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor P. Kanstrup BB Erzurumspor
61' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt T. Bifouma Yeni Malatyaspor 2-0
63' Wissel BB Erzurumspor Wissel R. Muhammed voor S. Tshabalala BB Erzurumspor
74' Wissel BB Erzurumspor Wissel L. Gör voor K. Opseth BB Erzurumspor
75' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt R. Muhammed met assist van T. Antalyalı BB Erzurumspor 2-1
78' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Ö. Şişmanoğlu voor T. Bifouma Yeni Malatyaspor
84' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Ö. Şişmanoğlu Yeni Malatyaspor
86' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor A. Büyük Yeni Malatyaspor
88' Wissel BB Erzurumspor Wissel S. Kaya voor H. Arslan BB Erzurumspor
90' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel R. Yalçın voor D. Aleksić Yeni Malatyaspor
93' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt Ö. Şişmanoğlu met assist van A. Kamara Yeni Malatyaspor 3-1
97' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor İ. Akdağ BB Erzurumspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - BB Erzurumspor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - BB Erzurumspor
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en BB Erzurumspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en BB Erzurumspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.