Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Bursaspor (1-2) || Super Lig 2018/2019

Zondag 26 mei 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Yeni Malatyaspor het zondag 26 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor.

Via de Yeni Malatyaspor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Bursaspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bursaspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van I. Chebake. Bursaspor vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van U. Nayir op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut moest Yeni Malatyaspor verder met een man minder nadat T. Torun een rode kaart had gekregen.

In de 61e minuut was het Yeni Malatyaspor dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van A. Kamara, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste. In de 86e minuut werd D. Sakho van Bursaspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Yeni Malatyaspor met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 91 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat B. Cevahir zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Palabıyık, waardoor Bursaspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Yeni Malatyaspor - Bursaspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Bursaspor Doelpunt I. Chebake Bursaspor 0-1
20' Doelpunt Bursaspor Doelpunt U. Nayir met assist van A. Kara Bursaspor 0-2
35' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor M. Akbaş Bursaspor
35' Rode kaart Yeni Malatyaspor Rode kaart voor T. Torun Yeni Malatyaspor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel B. Alıcı voor M. Pereira Yeni Malatyaspor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Guilherme voor A. Ildız Yeni Malatyaspor
61' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt A. Kamara Yeni Malatyaspor 1-2
66' Wissel Bursaspor Wissel B. Kapacak voor T. Torun Bursaspor
69' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Mina Yeni Malatyaspor
75' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor A. Kara Bursaspor
76' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Guilherme Yeni Malatyaspor
78' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor I. Chebake Yeni Malatyaspor
79' Wissel Bursaspor Wissel D. Sakho voor U. Nayir Bursaspor
81' Wissel Bursaspor Wissel R. Keskin voor F. Soyalp Bursaspor
82' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Kamara Yeni Malatyaspor
85' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor R. Keskin Bursaspor
86' Rode kaart Bursaspor Rode kaart voor D. Sakho Bursaspor
86' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel I. Latovlevici voor Yeni Malatyaspor
87' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor R. Çağıran I. Chebake Yeni Malatyaspor
91' Tweede gele kaart Yeni Malatyaspor Tweede gele kaart voor B. Cevahir Yeni Malatyaspor
92' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Mina Yeni Malatyaspor
95' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Yıldırım Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Bursaspor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Bursaspor
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bursaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.