Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe (1-0) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 20:45 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Yeni Malatyaspor het zaterdag 18 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Novi Gradski Stadion in Novi Pazar.

Via de Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe (1-0)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 1-0 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door D. Aleksić, waarmee Yeni Malatyaspor met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Yeni Malatyaspor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe
Goals
1
0
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
13
11
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
97
142
Gevaarlijke aanvallen
49
110
Passes
272
556
Overtredingen
15
9
Buitenspel
2
1
Corners
2
3
Wissels
3
3
LIVE Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Valbuena voor M. Ekici Fenerbahçe
65' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Donald voor A. Ildiz Yeni Malatyaspor
70' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt D. Aleksić met assist van Guilherme Yeni Malatyaspor 1-0
71' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor D. Aleksić Yeni Malatyaspor
78' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Potuk voor B. Alıcı Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Elmas voor Ş. Özbayraklı Fenerbahçe
86' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Eskihellaç voor M. Pereira Yeni Malatyaspor
94' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Donald Yeni Malatyaspor
95' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Kaş voor D. Aleksić Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Erol Bulut
Wissels Yeni Malatyaspor
# Speler Pos.
30 Fabien Farnolle K
28 Murat Akça V
39 Erkan Kaş V
61 Mustafa Eskihellaç M
20 Mitchell Glenn Donald M
87 Issiar Dia M
7 Ömer Hasan Şişmanoğlu A
4 Gökhan Akkan A
Formatie 4-2-3-1
Coach Phillip Cocu
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe

Yeni Malatyaspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 11 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 2 keer wist de ploeg van Yeni Malatyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Yeni Malatyaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Yeni Malatyaspor 0
Winst Fenerbahçe 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 3e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe Opstelling Yeni Malatyaspor Opstelling Fenerbahçe Live Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe Live Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe kijken Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe kijken Live Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe stream Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe Uitslag Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe Statistieken Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe Super Lig 2018/2019 Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe wedden Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe gokken Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe Unibet