Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe (0-0) || Super Lig 2019/2020

Zondag 24 november 2019 - 17:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Yeni Malatyaspor het zondag 24 november 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe (0-0)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Yeni Malatyaspor en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Fenerbahçe kreeg in de 54e minuut een strafschop toegekend, die door E. Belozoglu werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Fenerbahçe, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Yeni Malatyaspor, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mete Kalkavan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. A. Kaldirim Fenerbahçe
43' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor I. Chebake Yeni Malatyaspor
46' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Potuk Fenerbahçe
52' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. R. Mina Meza Yeni Malatyaspor
54' Penalty gemist Fenerbahçe Penalty gemist E. Belozoglu Fenerbahçe
66' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor N. Dirar Fenerbahçe
71' Wissel Fenerbahçe Wissel G. Rodrigues voor A. Potuk Fenerbahçe
79' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Donald voor Guilherme Yeni Malatyaspor
82' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Fofana voor G. Tore Yeni Malatyaspor
85' Wissel Fenerbahçe Wissel Jailson voor T. Cigerci Fenerbahçe
89' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor G. Rodrigues Fenerbahçe
91' Wissel Fenerbahçe Wissel T. Arslan voor E. Belozoglu Fenerbahçe
94' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildiz voor T. Bifouma Yeni Malatyaspor
95' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Akbas Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.