Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Antalyaspor (4-0) || Super Lig 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 16:00 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt İstanbul Başakşehir het zondag 16 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Antalyaspor (4-0)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Alper Ulusoy geëindigd in een 4-0 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door E. Višća, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Napoleoni op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van İstanbul Başakşehir, waarmee İ. Kahveci zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor İstanbul Başakşehir in de 88e minuut, nadat E. Adebayor de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor İstanbul Başakşehir.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Antalyaspor
Goals
4
0
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
15
8
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
106
68
Gevaarlijke aanvallen
83
37
Passes
647
301
Overtredingen
11
8
Buitenspel
2
0
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE İstanbul Başakşehir - Antalyaspor 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Višća met assist van İ. Kahveci İstanbul Başakşehir 1-0
29' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor H. Alpsoy Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel Maicon voor H. Alpsoy Antalyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel A. Barrada voor H. Alpsoy Antalyaspor
46' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt S. Napoleoni met assist van E. Adebayor İstanbul Başakşehir 2-0
61' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Aydoğdu voor E. Elia İstanbul Başakşehir
70' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor A. Barrada Antalyaspor
72' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt İ. Kahveci met assist van S. Aydoğdu İstanbul Başakşehir 3-0
77' Wissel Antalyaspor Wissel Danilo voor D. Sinik Antalyaspor
77' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel M. Jojić voor İ. Kahveci İstanbul Başakşehir
85' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel R. Bajić voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
88' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Adebayor met assist van E. Višća İstanbul Başakşehir 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Antalyaspor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Antalyaspor
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Abdullah Mucip Avcı
Wissels İstanbul Başakşehir
# Speler Pos.
1 Volkan Babacan K
55 Faruk Çakır K
4 Joseph Attamah V
29 Kerim Frei Koyunlu M
28 Miloš Jojić M
20 Soner Aydoğdu M
8 José Márcio da Costa M
88 Gökhan İnler M
90 M
90 Yusuf Avcılar M
9 Rijad Bajić A
Formatie 4-2-2-2
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Antalyaspor

İstanbul Başakşehir en Antalyaspor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 11 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is İstanbul Başakşehir favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst İstanbul Başakşehir 8
Winst Antalyaspor 6
Gelijkspel 2
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 4e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Opstelling İstanbul Başakşehir Opstelling Antalyaspor Live İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Live İstanbul Başakşehir - Antalyaspor kijken İstanbul Başakşehir - Antalyaspor kijken Live İstanbul Başakşehir - Antalyaspor stream İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Fox Sports Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Uitslag İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Statistieken İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Super Lig 2018/2019 İstanbul Başakşehir - Antalyaspor wedden İstanbul Başakşehir - Antalyaspor gokken İstanbul Başakşehir - Antalyaspor Unibet