Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Rizespor (1-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 21 april 2019 - 15:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt İstanbul Başakşehir het zondag 21 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Rizespor (1-1)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen İstanbul Başakşehir en Rizespor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door V. Muriqi, waarmee Rizespor met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van E. Višća in de 96e minuut zorgde er even later voor dat İstanbul Başakşehir weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE İstanbul Başakşehir - Rizespor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor A. Okechukwu Rizespor
62' Doelpunt Rizespor Doelpunt V. Muriqi met assist van A. Durak Rizespor 0-1
68' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Adebayor voor İ. Kahveci İstanbul Başakşehir
72' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Turan voor E. Elia İstanbul Başakşehir
78' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Rick Boldrin Rizespor
83' Wissel Rizespor Wissel O. Ovacıklı voor M. Saymak Rizespor
83' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel R. Bajić voor Marcio Mossoró İstanbul Başakşehir
84' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor A. Umar Rizespor
93' Wissel Rizespor Wissel P. Nakoulma voor A. Umar Rizespor
95' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Çağıran Rizespor
96' Penalty İstanbul Başakşehir Penalty E. Višća İstanbul Başakşehir 1-1
98' Wissel Rizespor Wissel Ç. Tarhan voor Rick Boldrin Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Rizespor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Rizespor
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Rizespor

İstanbul Başakşehir en Rizespor treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 10 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is İstanbul Başakşehir favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Rizespor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst İstanbul Başakşehir 6
Winst Rizespor 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 1e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 9e plaats.