Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Gazişehir Gaziantep (2-0) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt İstanbul Başakşehir het zaterdag 12 februari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Gazişehir Gaziantep (2-0)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 2-0 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Pizzi, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist İstanbul Başakşehir opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het S. Gurler die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor İstanbul Başakşehir.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir.

LIVE İstanbul Başakşehir - Gazişehir Gaziantep 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Pizzi met assist van Trezeguet İstanbul Başakşehir 1-0
40' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor J. Caicara İstanbul Başakşehir
61' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor H. Mendyl Gaziantep F.K.
64' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Ucan voor N. Chadli İstanbul Başakşehir
65' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Sagal voor R. Niyaz Gaziantep F.K.
65' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Merkel voor A. Tosca Gaziantep F.K.
77' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel F. Gulbrandsen voor Trezeguet İstanbul Başakşehir
77' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel O. Sahiner voor Pizzi İstanbul Başakşehir
82' Wissel Gaziantep F.K. Wissel L. Stankovski voor A. Vetrih Gaziantep F.K.
82' Wissel Gaziantep F.K. Wissel T. Borven voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
87' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt S. Gurler İstanbul Başakşehir 2-0
88' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Turuc voor S. Gurler İstanbul Başakşehir
89' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Colak voor B. Ozcan İstanbul Başakşehir
92' Wissel Gaziantep F.K. Wissel B. Gurbuz voor M. Demir Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Erdinç Sözer
Coach Erol Bulut
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Gazişehir Gaziantep

İstanbul Başakşehir en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 25e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 22 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Gazişehir Gaziantep favoriet. 3 keer wist de ploeg van İstanbul Başakşehir te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor İstanbul Başakşehir. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst İstanbul Başakşehir 2
Winst Gazişehir Gaziantep 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 5e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 9e plaats.