Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Trabzonspor (3-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 22 mei 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt İstanbul Başakşehir het zondag 22 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Trabzonspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 3-1 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Okaka, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Epureanu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van İstanbul Başakşehir, waarmee S. Gurler zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 59 minuten deed A. Nwakaeme iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Trabzonspor werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Trabzonspor echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor İstanbul Başakşehir.

LIVE İstanbul Başakşehir - Trabzonspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt S. Okaka met assist van M. Tekdemir İstanbul Başakşehir 1-0
31' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt A. Epureanu met assist van S. Gurler İstanbul Başakşehir 2-0
42' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt S. Gurler İstanbul Başakşehir 3-0
46' Wissel Trabzonspor Wissel Djaniny voor B. A. Ozdemir Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Erdogan voor I. Koybasi Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel H. Turkmen voor V. Hugo Trabzonspor
59' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme met assist van A. Kaplan Trabzonspor 3-1
60' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor S. Okaka İstanbul Başakşehir
62' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel B. Ozcan voor T. Cigerci İstanbul Başakşehir
71' Wissel Trabzonspor Wissel J. Kouassi voor E. Visca Trabzonspor
78' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor S. Gurler İstanbul Başakşehir
78' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Turuc voor S. Gurler İstanbul Başakşehir
78' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Ucan voor D. Aleksic İstanbul Başakşehir
83' Wissel Trabzonspor Wissel B. Koita voor M. Siopis Trabzonspor
90' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel O. Sahiner voor Trezeguet İstanbul Başakşehir
90' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel N. Chadli voor S. Okaka İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Trabzonspor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Trabzonspor
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.