Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Alanyaspor (0-1) || Super Lig

Zondag 15 augustus 2021 - 18:15 uur

In de Super Lig neemt İstanbul Başakşehir het zondag 15 augustus 2021 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Alanyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 0-1 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door C. Borja, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name İstanbul Başakşehir dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Alanyaspor.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Alanyaspor
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
16
6
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
94
77
Gevaarlijke aanvallen
81
43
Passes
545
402
Overtredingen
18
9
Buitenspel
2
2
Corners
8
0
Wissels
5
5
LIVE İstanbul Başakşehir - Alanyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt C. Borja Alanyaspor 0-1
30' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Davidson Alanyaspor
38' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel J. Caicara voor O. Sahiner İstanbul Başakşehir
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Turuc voor B. Ozcan İstanbul Başakşehir
64' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor M. Siopis Alanyaspor
70' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Kutucu voor D. Aleksic İstanbul Başakşehir
70' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel M. Demir voor F. Gulbrandsen İstanbul Başakşehir
72' Wissel Alanyaspor Wissel T. Bingol voor D. Candeias Alanyaspor
81' Wissel Alanyaspor Wissel A. Ildiz voor E. Karaca Alanyaspor
82' Wissel Alanyaspor Wissel Juanfran voor C. Borja Alanyaspor
87' Wissel Alanyaspor Wissel E. Bekiroglu voor F. Diedhiou Alanyaspor
90' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Cicek voor L. Lima İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Alanyaspor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Alanyaspor
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Aykut Kocaman
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Alanyaspor

İstanbul Başakşehir en Alanyaspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 25 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is İstanbul Başakşehir favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Alanyaspor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst İstanbul Başakşehir 4
Winst Alanyaspor 2
Gelijkspel 4
Totaal 10

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
İstanbul Başakşehir - Alanyaspor Opstelling İstanbul Başakşehir Opstelling Alanyaspor Live İstanbul Başakşehir - Alanyaspor Live İstanbul Başakşehir - Alanyaspor kijken İstanbul Başakşehir - Alanyaspor kijken Live İstanbul Başakşehir - Alanyaspor stream İstanbul Başakşehir - Alanyaspor Fox Sports Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Alanyaspor Uitslag İstanbul Başakşehir - Alanyaspor Statistieken İstanbul Başakşehir - Alanyaspor Super Lig 2021/2022 İstanbul Başakşehir - Alanyaspor wedden İstanbul Başakşehir - Alanyaspor gokken İstanbul Başakşehir - Alanyaspor Unibet