Nabeschouwing Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep (4-0) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Adana Demirspor het zaterdag 25 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep.

Via de Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep (4-0)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Sarper Barış Saka geëindigd in een 4-0 overwinning voor Adana Demirspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Y. Akgun, waarmee Adana Demirspor met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van S. Caulker zorgde ervoor dat Adana Demirspor op 2-0 kwam te staan in de 65e minuut. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Adana Demirspor, waarmee M. Balotelli zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

B. Assombalonga zette Adana Demirspor even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Sarper Barış Saka toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Adana Demirspor.

LIVE Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Y. Akgun met assist van M. Vargas Adana Demirspor 1-0
36' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel S. Kitsiou voor O. Ceylan Gaziantep F.K.
62' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Assombalonga voor M. Vargas Adana Demirspor
63' Wissel Adana Demirspor Wissel M. Mimaroglu voor Y. Akgun Adana Demirspor
65' Eigen doelpunt Adana Demirspor Eigen doelpunt S. Caulker Adana Demirspor 2-0
68' Wissel Gaziantep F.K. Wissel N. Dicko voor A. Sagal Gaziantep F.K.
68' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Ozer voor A. El Messaoudi Gaziantep F.K.
71' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor B. Stambouli Adana Demirspor
71' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor P. Djilobodji Gaziantep F.K.
78' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt M. Balotelli Adana Demirspor 3-0
81' Wissel Adana Demirspor Wissel T. Camdal voor J. Svensson Adana Demirspor
81' Wissel Adana Demirspor Wissel L. Castro voor M. Balotelli Adana Demirspor
81' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Maxim voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
85' Penalty Adana Demirspor Penalty B. Assombalonga Adana Demirspor 4-0
89' Wissel Adana Demirspor Wissel I. Celik voor S. Kurt Adana Demirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Adana Demirspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Adana Demirspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adana Demirspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.