Nabeschouwing Adana Demirspor - Trabzonspor (1-3) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 23 april 2022 - 19:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Adana Demirspor het zaterdag 23 april 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor.

Via de Adana Demirspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - Trabzonspor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 1-3 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 7 minuten. B. Peres maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Trabzonspor vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Trabzonspor vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Cornelius op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Trabzonspor, waarmee Djaniny zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 75 minuten deed M. Vargas iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Adana Demirspor werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Adana Demirspor echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. Adana Demirspor kreeg een penalty toegewezen in de 93e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond L. Remy die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 1-3 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Trabzonspor.

LIVE Adana Demirspor - Trabzonspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor S. Deli Adana Demirspor
7' Penalty Trabzonspor Penalty B. Peres Trabzonspor 0-1
12' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Cornelius met assist van E. Visca Trabzonspor 0-2
30' Wissel Trabzonspor Wissel A. Kaplan voor B. Peres Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel A. Bakasetas voor A. Omur Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel Djaniny voor J. Kouassi Trabzonspor
46' Wissel Adana Demirspor Wissel T. Sanuc voor S. Deli Adana Demirspor
61' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Djaniny Trabzonspor 0-3
70' Wissel Adana Demirspor Wissel E. Oztumer voor B. Akintola Adana Demirspor
71' Wissel Adana Demirspor Wissel A. Uludag voor J. K. Rassoul Adana Demirspor
75' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt M. Vargas Adana Demirspor 1-3
79' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Erdogan voor E. Visca Trabzonspor
83' Wissel Adana Demirspor Wissel L. Remy voor B. Assombalonga Adana Demirspor
86' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor U. Cakir Trabzonspor
88' Wissel Trabzonspor Wissel B. A. Ozdemir voor M. Hamsik Trabzonspor
88' Wissel Adana Demirspor Wissel D. Djokovic voor B. Bjarnason Adana Demirspor
93' Penalty gemist Adana Demirspor Penalty gemist L. Remy Adana Demirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - Trabzonspor
Opstellingen Adana Demirspor - Trabzonspor
De opstellingen van Adana Demirspor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adana Demirspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Vincenzo Montella
Voorbeschouwing Adana Demirspor - Trabzonspor

Adana Demirspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Adana Demirspor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 4 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Adana Demirspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Adana Demirspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Adana Demirspor 0
Winst Trabzonspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Adana Demirspor op een 5e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 1e plaats.