In de Super Lig neemt Alanyaspor het donderdag 23 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Kasımpaşa (2-0)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Bahattin Şimşek geëindigd in een 2-0 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door E. Karaca, waarmee Alanyaspor met 1-0 de leiding nam. Alanyaspor vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Davidson op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Alanyaspor.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - Kasımpaşa
Goals
2
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
114
91
Gevaarlijke aanvallen
72
70
Passes
423
481
Overtredingen
14
13
Buitenspel
1
0
Corners
6
4
Wissels
5
4
LIVE Alanyaspor - Kasımpaşa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Travnik Kasımpaşa
42' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. Aksoy Alanyaspor
54' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Karaca met assist van Davidson Alanyaspor 1-0
59' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor L. Sadiku Kasımpaşa
65' Wissel Alanyaspor Wissel K. Babacar voor F. Diedhiou Alanyaspor
71' Wissel Kasımpaşa Wissel H. Hajradinovic voor L. Sadiku Kasımpaşa
73' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Y. Erdogan Kasımpaşa
77' Wissel Alanyaspor Wissel D. Candeias voor E. Karaca Alanyaspor
77' Wissel Alanyaspor Wissel T. Bingol voor Juanfran Alanyaspor
83' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Davidson met assist van F. Aksoy Alanyaspor 2-0
86' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor J. Bruma Kasımpaşa
86' Wissel Kasımpaşa Wissel D. Haspolat voor Y. Erdogan Kasımpaşa
86' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Aytac voor E. Elmali Kasımpaşa
87' Wissel Alanyaspor Wissel J. Novais voor F. Aksoy Alanyaspor
87' Wissel Alanyaspor Wissel E. Bekiroglu voor E. Akbaba Alanyaspor
90' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Engin voor M. Travnik Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Kasımpaşa
Opstellingen Alanyaspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Alanyaspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Cihat Arslan
Wissels Kasımpaşa
# Speler Pos.
23 Harun Tekin K
22 Erdem Canpolat K
4 Ryan Donk V
20 Sakıb Aytaç V
34 Dogucan Haspolat M
10 Haris Hajradinović M
17 Ahmet Engin M
80 Hasan Emre Yeşilyurt A
Voorbeschouwing Alanyaspor - Kasımpaşa

Alanyaspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 3 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Alanyaspor als Kasımpaşa wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 5
Winst Kasımpaşa 5
Gelijkspel 0
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 9e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Alanyaspor - Kasımpaşa Opstelling Alanyaspor Opstelling Kasımpaşa Live Alanyaspor - Kasımpaşa Live Alanyaspor - Kasımpaşa kijken Alanyaspor - Kasımpaşa kijken Live Alanyaspor - Kasımpaşa stream Alanyaspor - Kasımpaşa Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - Kasımpaşa Uitslag Alanyaspor - Kasımpaşa Statistieken Alanyaspor - Kasımpaşa Super Lig 2021/2022 Alanyaspor - Kasımpaşa wedden Alanyaspor - Kasımpaşa gokken Alanyaspor - Kasımpaşa Unibet