Nabeschouwing Alanyaspor - Sivasspor (0-1) || Super Lig

Zaterdag 4 december 2021 - 11:30 uur

In de Super Lig neemt Alanyaspor het zaterdag 4 december 2021 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bahçeşehir Okulları Arena in Alanya.

Via de Alanyaspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Sivasspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door K. Kesgin, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. In de 86e minuut kreeg U. Ciftci van Sivasspor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sivasspor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu, waardoor Sivasspor de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Alanyaspor - Sivasspor
Balbezit
57%
43%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
8
9
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
101
83
Gevaarlijke aanvallen
73
61
Passes
581
426
Overtredingen
15
14
Buitenspel
0
5
Corners
5
5
Wissels
5
5
LIVE Alanyaspor - Sivasspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yatabare Sivasspor
53' Doelpunt Sivasspor Doelpunt K. Kesgin met assist van M. Gradel Sivasspor 0-1
57' Wissel Alanyaspor Wissel A. Ildiz voor K. Babacar Alanyaspor
57' Wissel Alanyaspor Wissel O. Aydin voor W. Eduardo Alanyaspor
67' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor C. Awaziem Alanyaspor
67' Wissel Sivasspor Wissel H. Arslan voor K. Kesgin Sivasspor
67' Wissel Sivasspor Wissel O. Kayode voor M. Yatabare Sivasspor
69' Wissel Alanyaspor Wissel E. Akbaba voor D. Candeias Alanyaspor
69' Wissel Alanyaspor Wissel B. Bulut voor A. Gulay Alanyaspor
75' Wissel Sivasspor Wissel E. Yesilyurt voor Pedro Henrique Sivasspor
80' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. Aksoy Alanyaspor
82' Wissel Alanyaspor Wissel E. M. Tetah voor F. Aksoy Alanyaspor
82' Wissel Sivasspor Wissel A. Oguz voor C. Osmanpasa Sivasspor
85' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor U. Ciftci Sivasspor
86' Tweede gele kaart Sivasspor Tweede gele kaart voor U. Ciftci Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Sivasspor
Opstellingen Alanyaspor - Sivasspor
De opstellingen van Alanyaspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Bülent Korkmaz
Wissels Alanyaspor
# Speler Pos.
30 Yusuf Karagöz K
35 Furkan Bayır V
34 Ismail Zehir M
5 Buluthan Bulut M
23 Emre Akbaba M
8 Ahmed Ildız M
70 Oğuz Aydın A
93 El Mami Tetah A
Voorbeschouwing Alanyaspor - Sivasspor

Alanyaspor en Sivasspor treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alanyaspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Alanyaspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Alanyaspor 3
Winst Sivasspor 2
Gelijkspel 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alanyaspor op een 5e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Alanyaspor - Sivasspor Opstelling Alanyaspor Opstelling Sivasspor Live Alanyaspor - Sivasspor Live Alanyaspor - Sivasspor kijken Alanyaspor - Sivasspor kijken Live Alanyaspor - Sivasspor stream Alanyaspor - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Alanyaspor - Sivasspor Uitslag Alanyaspor - Sivasspor Statistieken Alanyaspor - Sivasspor Super Lig 2021/2022 Alanyaspor - Sivasspor wedden Alanyaspor - Sivasspor gokken Alanyaspor - Sivasspor Unibet