In de Super Lig neemt Altay het zaterdag 21 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Altay - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Altay Gelijk Winst Kasımpaşa
2.95x inzet 3.9x inzet 2.08x inzet
LIVE Altay - Kasımpaşa 0-0

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 15:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Altay - Kasımpaşa volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 4 uur, 38 minuten en 0 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Altay - Kasımpaşa
Opstellingen Altay - Kasımpaşa

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Altay - Kasımpaşa

Altay en Kasımpaşa treffen elkaar in de 38e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Çağdaş Altay en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Altay en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 25 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Kasımpaşa favoriet. 1 keer wist de ploeg van Altay te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Altay. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Altay 0
Winst Kasımpaşa 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Altay op een 18e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Altay - Kasımpaşa Opstelling Altay Opstelling Kasımpaşa Live Altay - Kasımpaşa Live Altay - Kasımpaşa kijken Altay - Kasımpaşa kijken Live Altay - Kasımpaşa stream Altay - Kasımpaşa Fox Sports Nabeschouwing Altay - Kasımpaşa Uitslag Altay - Kasımpaşa Statistieken Altay - Kasımpaşa Super Lig 2021/2022 Altay - Kasımpaşa wedden Altay - Kasımpaşa gokken Altay - Kasımpaşa Unibet