Nabeschouwing Altay - Kayserispor (3-0) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Altay het zaterdag 14 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kayserispor.

Via de Altay - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Altay - Kayserispor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Altay en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 3-0 overwinning voor Altay. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door D. K. Bamba, waarmee Altay met 1-0 de leiding nam. Altay vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. K. Bamba op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Thaciano van Altay die de 3-0 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Suat Arslanboğa, waardoor Altay dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Altay - Kayserispor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Altay - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Altay Doelpunt D. K. Bamba met assist van C. Pinares Altay 1-0
10' VAR: Afgekeurd doelpunt D. Bamba Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding D. Bamba Altay
46' Doelpunt Altay Doelpunt D. K. Bamba met assist van C. Karayel Altay 2-0
47' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor U. Demirok Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel J. Attamah voor D. Avramovski Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mane voor O. Bulut Kayserispor
68' Wissel Altay Wissel Thaciano voor C. Pinares Altay
74' Wissel Kayserispor Wissel R. Civelek voor E. Bassan Kayserispor
74' Wissel Kayserispor Wissel G. Sazdagi voor M. Pektemek Kayserispor
86' Doelpunt Altay Doelpunt Thaciano Altay 3-0
87' Wissel Altay Wissel E. Celenk voor A. Poko Altay
87' Wissel Altay Wissel Z. Yildirim voor L. Kappel Altay
Video hoogtepunten en samenvatting Altay - Kayserispor
Opstellingen Altay - Kayserispor
De opstellingen van Altay en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Altay gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Altay - Kayserispor

Altay en Kayserispor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboğa en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Altay en Kayserispor elkaar treffen in de Super Lig.