Nabeschouwing Altay - Konyaspor (0-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 23 januari 2022 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Altay het zondag 23 januari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor.

Via de Altay - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Altay - Konyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Altay en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 0-1 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor C. Pinares van Altay. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 66e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 68e minuut voor dat Konyaspor via Koka op 0-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Konyaspor uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Altay - Konyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Altay - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Altay Gele kaart voor C. Pinares Altay
29' Wissel Konyaspor Wissel M. Cagiran voor A. Demirbag Konyaspor
45' Gele kaart Altay Gele kaart voor C. Gulselam Altay
53' Gele kaart Altay Gele kaart voor L. Kappel Altay
61' Wissel Altay Wissel I. Thiam Khaly voor M. Rodriguez Altay
61' Wissel Altay Wissel K. Karatas voor Z. Yildirim Altay
64' Wissel Konyaspor Wissel P. Mpoku voor E. Cekici Konyaspor
66' Tweede gele kaart Altay Tweede gele kaart voor C. Pinares Altay
68' Penalty Konyaspor Penalty Koka Konyaspor 0-1
73' Wissel Altay Wissel D. Kadah voor C. Gulselam Altay
73' Wissel Altay Wissel D. K. Bamba voor A. Y. Rayan Altay
82' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor I. Sehic Konyaspor
91' Wissel Altay Wissel O. Ozkaya voor M. Akca Altay
91' Wissel Konyaspor Wissel O. Ulgun voor B. Yardimci Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Altay - Konyaspor
Opstellingen Altay - Konyaspor
De opstellingen van Altay en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Altay gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach İlhan Palut
Voorbeschouwing Altay - Konyaspor

Altay en Konyaspor treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Altay en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 11 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Konyaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Altay te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Altay. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Altay 0
Winst Konyaspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Altay op een 19e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 2e plaats.