In de Super Lig neemt Antalyaspor het vrijdag 20 mei 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Antalyaspor Gelijk Winst Galatasaray
2.18x inzet 3.6x inzet 2.95x inzet
LIVE Antalyaspor - Galatasaray 0-0

Vanaf vrijdag 20 mei 2022 om 19:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Antalyaspor - Galatasaray volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 8 uur, 59 minuten en 21 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Galatasaray
Opstellingen Antalyaspor - Galatasaray

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Antalyaspor - Galatasaray

Antalyaspor en Galatasaray treffen elkaar in de 38e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yasin Kol en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 25 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 13 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Antalyaspor. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Antalyaspor 4
Winst Galatasaray 13
Gelijkspel 10
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 7e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Antalyaspor - Galatasaray Opstelling Antalyaspor Opstelling Galatasaray Live Antalyaspor - Galatasaray Live Antalyaspor - Galatasaray kijken Antalyaspor - Galatasaray kijken Live Antalyaspor - Galatasaray stream Antalyaspor - Galatasaray Fox Sports Nabeschouwing Antalyaspor - Galatasaray Uitslag Antalyaspor - Galatasaray Statistieken Antalyaspor - Galatasaray Super Lig 2021/2022 Antalyaspor - Galatasaray wedden Antalyaspor - Galatasaray gokken Antalyaspor - Galatasaray Unibet