Nabeschouwing Antalyaspor - Hatayspor (4-1) || Super Lig 2021/2022

Maandag 11 april 2022 - 19:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Antalyaspor het maandag 11 april 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Hatayspor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Kadir Sağlam geëindigd in een 4-1 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door H. Wright, waarmee Antalyaspor met 1-0 de leiding nam. Antalyaspor vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Naldo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van Antalyaspor, waarmee H. Wright zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 38 minuten deed M. Diouf iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Hatayspor werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 55e minuut wist Luiz Adriano namens Antalyaspor de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1. Na 67 minuten werd R. Ribeiro van Hatayspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kadir Sağlam en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Antalyaspor.

LIVE Antalyaspor - Hatayspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Fernando Antalyaspor
16' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt H. Wright met assist van G. Vural Antalyaspor 1-0
29' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Naldo met assist van Fernando Antalyaspor 2-0
35' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt H. Wright met assist van G. Vural Antalyaspor 3-0
38' Doelpunt Hatayspor Doelpunt M. Diouf met assist van B. Oksuz Hatayspor 3-1
55' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Luiz Adriano met assist van D. Sinik Antalyaspor 4-1
60' Wissel Hatayspor Wissel D. Saint-Louis voor A. El Kaabi Hatayspor
61' Wissel Antalyaspor Wissel G. Bayrakdar voor A. Ndao Antalyaspor
62' Wissel Antalyaspor Wissel A. Poli voor H. Ozmert Antalyaspor
67' Rode kaart Hatayspor Rode kaart voor R. Ribeiro Hatayspor
69' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ghacha voor D. Sinik Antalyaspor
74' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor S. Lobjanidze Hatayspor
75' Wissel Hatayspor Wissel S. Bas voor S. Lobjanidze Hatayspor
75' Wissel Hatayspor Wissel S. Temel voor Y. Benzia Hatayspor
85' Wissel Antalyaspor Wissel B. Ozturk voor V. Sari Antalyaspor
85' Wissel Antalyaspor Wissel Fredy voor H. Wright Antalyaspor
86' Wissel Hatayspor Wissel B. Ozgur voor M. Diouf Hatayspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Hatayspor
Opstellingen Antalyaspor - Hatayspor
De opstellingen van Antalyaspor en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Alfons Groenendijk
Voorbeschouwing Antalyaspor - Hatayspor

Antalyaspor en Hatayspor treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kadir Sağlam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 20 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hatayspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Hatayspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Antalyaspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 0
Winst Hatayspor 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 10e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 8e plaats.