Nabeschouwing Antalyaspor - Kasımpaşa (1-1) || Super Lig 2021/2022

Dinsdag 21 december 2021 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Antalyaspor het dinsdag 21 december 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Kasımpaşa (1-1)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Antalyaspor en Kasımpaşa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Naldo, waarmee Antalyaspor met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Kasımpaşa het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk U. Bozok die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Antalyaspor - Kasımpaşa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Naldo met assist van Fredy Antalyaspor 1-0
40' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor F. Hadergjonaj Kasımpaşa
49' Wissel Kasımpaşa Wissel K. Varga voor N. Jorgensen Kasımpaşa
56' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor V. Eysseric Kasımpaşa
60' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor R. Donk Kasımpaşa
66' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Engin voor V. Eysseric Kasımpaşa
71' Wissel Antalyaspor Wissel Amilton voor D. Sinik Antalyaspor
79' Wissel Antalyaspor Wissel S. Floranus voor P. Mukairu Antalyaspor
83' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor E. Taskiran Kasımpaşa
86' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Ben Ouanes voor M. Travnik Kasımpaşa
88' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor A. Poli Antalyaspor
90' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Fredy Antalyaspor
92' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt U. Bozok met assist van R. Donk Kasımpaşa 1-1
93' Wissel Antalyaspor Wissel H. Wright voor H. Ghacha Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Kasımpaşa
Opstellingen Antalyaspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Antalyaspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Alfons Groenendijk
Formatie 4-3-1-2
Coach Hakan Kutlu
Voorbeschouwing Antalyaspor - Kasımpaşa

Antalyaspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 8 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Antalyaspor favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Kasımpaşa slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 11
Winst Kasımpaşa 3
Gelijkspel 6
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 14e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 20e plaats.