Nabeschouwing Antalyaspor - Yeni Malatyaspor (1-0) || Super Lig

Zaterdag 25 september 2021 - 15:00 uur

In de Super Lig neemt Antalyaspor het zaterdag 25 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Yeni Malatyaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Mert Güzenge geëindigd in een 1-0 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door G. Vural, waarmee Antalyaspor met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mert Güzenge, waardoor Antalyaspor de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Yeni Malatyaspor
Goals
1
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
5
6
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
67
63
Gevaarlijke aanvallen
44
27
Passes
437
417
Overtredingen
5
10
Buitenspel
3
1
Corners
7
2
Wissels
5
3
LIVE Antalyaspor - Yeni Malatyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Wissel Antalyaspor Wissel E. Crivelli voor P. Mukairu Antalyaspor
66' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor G. Bayrakdar Antalyaspor
69' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ozmert voor N. Sahin Antalyaspor
70' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ghacha voor G. Bayrakdar Antalyaspor
70' Wissel Antalyaspor Wissel B. Balci voor S. Floranus Antalyaspor
73' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel W. Bwalya voor A. Buyuk Yeni Malatyaspor
80' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor R. Aabid Yeni Malatyaspor
81' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Naldo Antalyaspor
87' Wissel Antalyaspor Wissel Amilton voor H. Wright Antalyaspor
88' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Mallan voor M. Chouiar Yeni Malatyaspor
89' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt G. Vural met assist van B. Balci Antalyaspor 1-0
92' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. M. Altintas voor R. Aabid Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Antalyaspor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Antalyaspor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ersun Yanal
Formatie 4-2-3-1
Coach İrfan Buz
Voorbeschouwing Antalyaspor - Yeni Malatyaspor

Antalyaspor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mert Güzenge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 15 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Antalyaspor favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Yeni Malatyaspor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Antalyaspor 4
Winst Yeni Malatyaspor 2
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 17e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Opstelling Antalyaspor Opstelling Yeni Malatyaspor Live Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Live Antalyaspor - Yeni Malatyaspor kijken Antalyaspor - Yeni Malatyaspor kijken Live Antalyaspor - Yeni Malatyaspor stream Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Fox Sports Nabeschouwing Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Uitslag Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Statistieken Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Super Lig 2021/2022 Antalyaspor - Yeni Malatyaspor wedden Antalyaspor - Yeni Malatyaspor gokken Antalyaspor - Yeni Malatyaspor Unibet