In de Super Lig neemt Besiktas het zaterdag 21 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Park (İstanbul) in İstanbul.

Via de Besiktas - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Besiktas Gelijk Winst Konyaspor
1.85x inzet 3.9x inzet 3.6x inzet
LIVE Besiktas - Konyaspor 0-0

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 18:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Besiktas - Konyaspor volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 9 uur, 29 minuten en 43 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Konyaspor
Opstellingen Besiktas - Konyaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Besiktas - Konyaspor

Besiktas en Konyaspor treffen elkaar in de 38e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sarper Barış Saka en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 27 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Konyaspor slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Besiktas 14
Winst Konyaspor 6
Gelijkspel 7
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 6e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Besiktas - Konyaspor Opstelling Besiktas Opstelling Konyaspor Live Besiktas - Konyaspor Live Besiktas - Konyaspor kijken Besiktas - Konyaspor kijken Live Besiktas - Konyaspor stream Besiktas - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Besiktas - Konyaspor Uitslag Besiktas - Konyaspor Statistieken Besiktas - Konyaspor Super Lig 2021/2022 Besiktas - Konyaspor wedden Besiktas - Konyaspor gokken Besiktas - Konyaspor Unibet