In de Super Lig neemt Fatih Karagümrük het zondag 22 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Fatih Karagümrük Gelijk Winst Alanyaspor
3.05x inzet 3.55x inzet 2.14x inzet
LIVE Fatih Karagümrük - Alanyaspor 0-0

Vanaf zondag 22 mei 2022 om 15:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Alanyaspor volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 5 uur, 36 minuten en 54 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Alanyaspor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Alanyaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fatih Karagümrük - Alanyaspor

Fatih Karagümrük en Alanyaspor treffen elkaar in de 38e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fatih Karagümrük en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 26 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fatih Karagümrük als Alanyaspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fatih Karagümrük 1
Winst Alanyaspor 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fatih Karagümrük op een 8e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Fatih Karagümrük - Alanyaspor Opstelling Fatih Karagümrük Opstelling Alanyaspor Live Fatih Karagümrük - Alanyaspor Live Fatih Karagümrük - Alanyaspor kijken Fatih Karagümrük - Alanyaspor kijken Live Fatih Karagümrük - Alanyaspor stream Fatih Karagümrük - Alanyaspor Fox Sports Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Alanyaspor Uitslag Fatih Karagümrük - Alanyaspor Statistieken Fatih Karagümrük - Alanyaspor Super Lig 2021/2022 Fatih Karagümrük - Alanyaspor wedden Fatih Karagümrük - Alanyaspor gokken Fatih Karagümrük - Alanyaspor Unibet