Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Alanyaspor (0-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 22 mei 2022 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Fatih Karagümrük het zondag 22 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Alanyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 0-1 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 19e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg F. Diedhiou van Alanyaspor via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 37 minuten was het E. Karaca die Alanyaspor op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Alanyaspor.

LIVE Fatih Karagümrük - Alanyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Penalty gemist Alanyaspor Penalty gemist F. Diedhiou Alanyaspor
33' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor C. Awaziem Alanyaspor
37' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Karaca Alanyaspor 0-1
55' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor L. Fer Alanyaspor
62' Wissel Alanyaspor Wissel W. Eduardo voor F. Diedhiou Alanyaspor
66' Wissel Fatih Karagümrük Wissel J. Durmaz voor A. Ugur Fatih Karagümrük
74' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Musa voor F. Borini Fatih Karagümrük
74' Wissel Fatih Karagümrük Wissel S. Onur voor Y. Karamoh Fatih Karagümrük
74' Wissel Fatih Karagümrük Wissel L. Mercan voor E. Mor Fatih Karagümrük
75' Wissel Alanyaspor Wissel O. Aydin voor D. Candeias Alanyaspor
75' Wissel Alanyaspor Wissel I. Zehir voor L. Fer Alanyaspor
86' Wissel Fatih Karagümrük Wissel K. Bistrovic voor L. Biglia Fatih Karagümrük
86' Wissel Alanyaspor Wissel E. Aydogan voor U. Gunes Alanyaspor
87' Wissel Alanyaspor Wissel C. K. Erciyas voor Juanfran Alanyaspor
93' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor D. Luckassen Fatih Karagümrük
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Alanyaspor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Alanyaspor
De opstellingen van Fatih Karagümrük en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.