Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Giresunspor (2-1) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 23 april 2022 - 15:00 uur



In de Super Lig 2021/2022 neemt Fatih Karagümrük het zaterdag 23 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Giresunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Giresunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Giresunspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en Giresunspor is onder leiding van scheidsrechter Erkan Özdamar geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. Chiquinho maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Giresunspor vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van A. Pesic in de 52e minuut zorgde er even later voor dat Fatih Karagümrük weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 65e minuut zette J. Durmaz zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fatih Karagümrük de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 78e minuut werd J. Durmaz van Fatih Karagümrük met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Fatih Karagümrük het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erkan Özdamar, waardoor Fatih Karagümrük dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Fatih Karagümrük - Giresunspor
Goals
2
1
Balbezit
47%
53%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
6
9
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
69
76
Gevaarlijke aanvallen
40
61
Passes
466
506
Overtredingen
12
6
Buitenspel
2
1
Corners
2
5
Wissels
5
3
LIVE Fatih Karagümrük - Giresunspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Giresunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor B. Bekaroglu Fatih Karagümrük
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Ugur voor L. Mercan Fatih Karagümrük
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel F. Borini voor K. Bistrovic Fatih Karagümrük
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel J. Durmaz voor Y. Karamoh Fatih Karagümrük
48' Penalty Giresunspor Penalty Chiquinho Giresunspor 0-1
52' Penalty Fatih Karagümrük Penalty A. Pesic Fatih Karagümrük 1-1
65' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt J. Durmaz met assist van A. Pesic Fatih Karagümrük 2-1
68' Wissel Giresunspor Wissel M. Gumuskaya voor H. Traore Giresunspor
68' Wissel Giresunspor Wissel F. Diabate voor M. Suleymanov Giresunspor
78' Rode kaart Fatih Karagümrük Rode kaart voor J. Durmaz Fatih Karagümrük
82' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Toure voor E. Mor Fatih Karagümrük
87' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Musa voor A. Pesic Fatih Karagümrük
87' Wissel Giresunspor Wissel I. Balde voor Serginho Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Giresunspor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Giresunspor
De opstellingen van Fatih Karagümrük en Giresunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Giresunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Atılay Canel
Wissels Fatih Karagümrük
# Speler Pos.
21 Utku Yuvakuran K
29 Jure Balkovec V
30 Salih Dursun V
60 Alparslan Erdem V
10 Jimmy Durmaz M
77 Adnan Ugur M
94 Abdoulaye Touré M
22 Samed Onur M
7 Ahmed Musa A
16 Fabio Borini A
Voorbeschouwing Fatih Karagümrük - Giresunspor

Fatih Karagümrük en Giresunspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erkan Özdamar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fatih Karagümrük en Giresunspor in de Super Lig vond plaats op 5 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Giresunspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Giresunspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fatih Karagümrük te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fatih Karagümrük. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fatih Karagümrük 0
Winst Giresunspor 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fatih Karagümrük op een 10e positie staat, terwijl we Giresunspor terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fatih Karagümrük - Giresunspor Opstelling Fatih Karagümrük Opstelling Giresunspor Live Fatih Karagümrük - Giresunspor Live Fatih Karagümrük - Giresunspor kijken Fatih Karagümrük - Giresunspor kijken Live Fatih Karagümrük - Giresunspor stream Fatih Karagümrük - Giresunspor Fox Sports Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Giresunspor Uitslag Fatih Karagümrük - Giresunspor Statistieken Fatih Karagümrük - Giresunspor Super Lig 2021/2022 Fatih Karagümrük - Giresunspor wedden Fatih Karagümrük - Giresunspor gokken Fatih Karagümrük - Giresunspor Unibet