Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Kayserispor (3-0) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 18 maart 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Fatih Karagümrük het vrijdag 18 maart 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Kayserispor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Kadir Sağlam geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door E. Mor, waarmee Fatih Karagümrük met 1-0 de leiding nam. Fatih Karagümrük vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Mor op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Fatih Karagümrük, waarmee E. Mor zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kadir Sağlam, waardoor Fatih Karagümrük dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fatih Karagümrük - Kayserispor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt E. Mor met assist van L. Biglia Fatih Karagümrük 1-0
36' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt E. Mor met assist van J. Durmaz Fatih Karagümrük 2-0
46' Wissel Kayserispor Wissel G. Campanharo voor I. Akdag Kayserispor
47' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor L. Biglia Fatih Karagümrük
56' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor M. Hosseini Kayserispor
64' Wissel Kayserispor Wissel M. Pektemek voor M. Thiam Kayserispor
64' Wissel Kayserispor Wissel I. Parlak voor M. Gavranovic Kayserispor
64' Wissel Kayserispor Wissel G. Sazdagi voor M. Cardoso Kayserispor
69' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor B. Bekaroglu Fatih Karagümrük
71' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Y. Karamoh voor J. Durmaz Fatih Karagümrük
75' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt E. Mor met assist van A. Toure Fatih Karagümrük 3-0
81' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor M. Pektemek Kayserispor
81' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Musa voor E. Mor Fatih Karagümrük
81' Wissel Fatih Karagümrük Wissel L. Mercan voor K. Bistrovic Fatih Karagümrük
88' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Bertolacci Kayserispor
92' Wissel Fatih Karagümrük Wissel S. Onur voor A. Toure Fatih Karagümrük
92' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Erdem voor A. Pesic Fatih Karagümrük
95' Wissel Kayserispor Wissel E. Bassan voor A. Parmak Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Kayserispor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Kayserispor
De opstellingen van Fatih Karagümrük en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.