Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Konyaspor (1-4) || Super Lig

Zaterdag 11 december 2021 - 11:30 uur

In de Super Lig neemt Fatih Karagümrük het zaterdag 11 december 2021 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Konyaspor (1-4)

Het Super Lig duel tussen Fatih Karagümrük en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 1-4 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Pesic, waarmee Fatih Karagümrük met 1-0 de leiding nam. Konyaspor kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Rahmanovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette S. Gurler zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Konyaspor de leiding in de wedstrijd nam.

In de 84e minuut werd D. Luckassen van Fatih Karagümrük met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Fatih Karagümrük het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 85 minuten werd de voorsprong voor Konyaspor vergroot nadat Guilherme de 1-3 wist te scoren. In de 88e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het S. Gurler die namens Konyaspor het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Yaşar Kemal Uğurlu bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Konyaspor.

Wedstrijdstatistieken Fatih Karagümrük - Konyaspor
Goals
1
4
Balbezit
68%
32%
Rode kaarten
1
0
Schoten totaal
8
10
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
85
61
Gevaarlijke aanvallen
58
39
Passes
691
323
Overtredingen
8
12
Buitenspel
1
2
Corners
3
3
Wissels
4
5
LIVE Fatih Karagümrük - Konyaspor 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt A. Pesic Fatih Karagümrük 1-0
29' Doelpunt Konyaspor Doelpunt A. Rahmanovic met assist van Z. Bytyqi Konyaspor 1-1
53' Doelpunt Konyaspor Doelpunt S. Gurler met assist van A. Bardakci Konyaspor 1-2
63' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Ugur voor E. Mor Fatih Karagümrük
63' Wissel Fatih Karagümrük Wissel E. Oztumer voor J. Durmaz Fatih Karagümrük
63' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Musa voor A. Bertolacci Fatih Karagümrük
74' Wissel Konyaspor Wissel K. Michalak voor Z. Bytyqi Konyaspor
80' Wissel Konyaspor Wissel P. Mpoku voor A. Rahmanovic Konyaspor
84' Rode kaart Fatih Karagümrük Rode kaart voor D. Luckassen Fatih Karagümrük
85' Wissel Fatih Karagümrük Wissel R. Baniya voor B. Bekaroglu Fatih Karagümrük
85' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Guilherme Konyaspor 1-3
88' Doelpunt Konyaspor Doelpunt S. Gurler met assist van S. Dikmen Konyaspor 1-4
89' Wissel Konyaspor Wissel Koka voor S. Cikalleshi Konyaspor
89' Wissel Konyaspor Wissel A. Demirbag voor S. Dikmen Konyaspor
91' Wissel Konyaspor Wissel A. Uludag voor S. Gurler Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Konyaspor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Konyaspor
De opstellingen van Fatih Karagümrük en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fatih Karagümrük gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Felipe Sánchez Mateos
Wissels Fatih Karagümrük
# Speler Pos.
21 Utku Yuvakuran K
88 Caner Erkin V
99 Rayyan Baniya V
87 Ervin Zukanović V
77 Adnan Ugur M
8 Erhun Aksel Öztümer M
14 Efe Tatlı M
20 Tunay Torun M
7 Ahmed Musa A
24 Vato Arveladze A
Voorbeschouwing Fatih Karagümrük - Konyaspor

Fatih Karagümrük en Konyaspor treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fatih Karagümrük en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 2 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fatih Karagümrük als Konyaspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fatih Karagümrük 1
Winst Konyaspor 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fatih Karagümrük op een 8e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fatih Karagümrük - Konyaspor Opstelling Fatih Karagümrük Opstelling Konyaspor Live Fatih Karagümrük - Konyaspor Live Fatih Karagümrük - Konyaspor kijken Fatih Karagümrük - Konyaspor kijken Live Fatih Karagümrük - Konyaspor stream Fatih Karagümrük - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Konyaspor Uitslag Fatih Karagümrük - Konyaspor Statistieken Fatih Karagümrük - Konyaspor Super Lig 2021/2022 Fatih Karagümrük - Konyaspor wedden Fatih Karagümrük - Konyaspor gokken Fatih Karagümrük - Konyaspor Unibet