Nabeschouwing Fenerbahçe - Giresunspor (2-1) || Super Lig 2021/2022

Donderdag 23 september 2021 - 19:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Fenerbahçe het donderdag 23 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Giresunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Giresunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Giresunspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Giresunspor is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fenerbahçe kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van F. Kadioglu. Giresunspor kreeg via I. Balde in de 40e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Cüneyt Çakιr de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Fenerbahçe via een goal van M. Ozil in de 64e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat S. Doukara namens Giresunspor in de 85e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Fenerbahçe dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fenerbahçe - Giresunspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Giresunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt F. Kadioglu met assist van D. Rossi Fenerbahçe 1-0
32' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Yandas Fenerbahçe
40' Penalty gemist Giresunspor Penalty gemist I. Balde Giresunspor
46' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Crespo voor M. Yandas Fenerbahçe
56' Wissel Giresunspor Wissel M. Suleymanov voor A. Behich Giresunspor
56' Wissel Giresunspor Wissel E. Tasdemir voor J. Pelupessy Giresunspor
60' Wissel Fenerbahçe Wissel F. Novak voor S. Aziz Fenerbahçe
60' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Berisha voor D. Rossi Fenerbahçe
64' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Ozil met assist van M. Berisha Fenerbahçe 2-0
66' Wissel Giresunspor Wissel S. Doukara voor I. Balde Giresunspor
66' Wissel Giresunspor Wissel U. Nayir voor H. Traore Giresunspor
67' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Kim Min-Jae Fenerbahçe
73' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Gumuskaya voor F. Kadioglu Fenerbahçe
77' Wissel Giresunspor Wissel E. Akdag voor F. Diabate Giresunspor
81' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Pelkas voor E. Valencia Fenerbahçe
85' Doelpunt Giresunspor Doelpunt S. Doukara met assist van E. Akdag Giresunspor 2-1
95' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor O. Piri Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Giresunspor
Opstellingen Fenerbahçe - Giresunspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Giresunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Giresunspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Giresunspor

Fenerbahçe en Giresunspor treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Giresunspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Fenerbahçe 0
Winst Giresunspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 7e positie staat, terwijl we Giresunspor terugvinden op de 19e plaats.