Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Fenerbahçe (3-2) || Super Lig 2021/2022

Maandag 13 december 2021 - 18:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Gazişehir Gaziantep het maandag 13 december 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Fenerbahçe (3-2)

Het Super Lig duel tussen Gazişehir Gaziantep en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 3-2 overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Figueiredo, waarmee Gaziantep F.K. met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Ozil, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Gaziantep F.K. vervolgens op 2-1. Het was A. Maxim die vanaf 11 meter wist te scoren in de 54e minuut.

Na 67 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Zajc de 2-2 maakte voor Fenerbahçe. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Gaziantep F.K. dat in de 73e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Figueiredo de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Atilla Karaoğlan en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Gazişehir Gaziantep.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Fenerbahçe 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt J. Figueiredo Gaziantep F.K. 1-0
30' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Ozil met assist van B. Osayi-Samuel Fenerbahçe 1-1
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel P. Djilobodji voor H. Pehlivan Gaziantep F.K.
51' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Kim Min-Jae Fenerbahçe
54' Penalty Gaziantep F.K. Penalty A. Maxim Gaziantep F.K. 2-1
59' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Maxim Gaziantep F.K.
61' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Berisha voor D. Rossi Fenerbahçe
61' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor Luiz Gustavo Fenerbahçe
67' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Zajc met assist van M. Ozil Fenerbahçe 2-2
70' Wissel Gaziantep F.K. Wissel F. Soyalp voor A. Maxim Gaziantep F.K.
70' Wissel Gaziantep F.K. Wissel H. Mendyl voor A. Sagal Gaziantep F.K.
73' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt J. Figueiredo met assist van F. Soyalp Gaziantep F.K. 3-2
74' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
78' Wissel Gaziantep F.K. Wissel N. Dicko voor M. Demir Gaziantep F.K.
79' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Tisserand Fenerbahçe
84' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Gumuskaya voor Kim Min-Jae Fenerbahçe
87' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Ozer voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
91' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Fenerbahçe
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Fenerbahçe
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.