Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Besiktas (0-0) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Gazişehir Gaziantep het zaterdag 21 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Besiktas (0-0)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Gazişehir Gaziantep en Besiktas geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Besiktas, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Besiktas kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ümit Öztürk niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Besiktas 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor H. Mendyl Gaziantep F.K.
12' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor F. NSakala Beşiktaş
32' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Özer voor N. Dicko Gaziantep F.K.
48' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Toșca Beşiktaş
48' Wissel Beşiktaş Wissel D. Vida voor Beşiktaş
46' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor C. Larin G. Nkoudou Gaziantep F.K.
62' Wissel Gaziantep F.K. Wissel F. Soyalp voor A. Merkel Gaziantep F.K.
67' Wissel Beşiktaş Wissel Alex Teixeira voor A. Hutchinson Beşiktaş
67' Wissel Beşiktaş Wissel G. Töre voor R. Ghezzal Beşiktaş
68' Wissel Beşiktaş Wissel M. Batshuayi voor K. Karaman Beşiktaş
76' Wissel Gaziantep F.K. Wissel D. Erdoğan voor João Figueiredo Gaziantep F.K.
76' Wissel Gaziantep F.K. Wissel T. Børven voor R. Niyaz Gaziantep F.K.
76' Wissel Gaziantep F.K. Wissel H. Pehlivan voor H. Mendyl Gaziantep F.K.
76' Wissel Beşiktaş Wissel R. Yılmaz voor F. NSakala Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Besiktas
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Besiktas
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gazişehir Gaziantep - Besiktas

Gazişehir Gaziantep en Besiktas treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gazişehir Gaziantep en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 6 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gazişehir Gaziantep als Besiktas wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Gazişehir Gaziantep 2
Winst Besiktas 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gazişehir Gaziantep op een 16e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 5e plaats.