Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Sivasspor (5-1) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 5 februari 2022 - 11:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Gazişehir Gaziantep het zaterdag 5 februari 2022 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Sivasspor (5-1)

Het Super Lig duel tussen Gazişehir Gaziantep en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Mustafa Kürşad Filiz geëindigd in een 5-1 overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door P. Djilobodji, waarmee Gaziantep F.K. met 1-0 de leiding nam. Gaziantep F.K. vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Demir op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut wist Sivasspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Goutas.

Na 41 minuten werd de voorsprong voor Gaziantep F.K. vergroot nadat P. Djilobodji de 3-1 wist te scoren. In de 63e minuut werd M. Yatabare van Sivasspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Gaziantep F.K. met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 70e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Gaziantep F.K. speler A. Maxim. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 76e minuut was het Gaziantep F.K. dat via F. Soyalp de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mustafa Kürşad Filiz en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Gazişehir Gaziantep.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Sivasspor 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt P. Djilobodji Gaziantep F.K. 1-0
12' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt M. Demir met assist van S. Kitsiou Gaziantep F.K. 2-0
27' Wissel Gaziantep F.K. Wissel H. Mendyl voor H. Pehlivan Gaziantep F.K.
29' Doelpunt Sivasspor Doelpunt D. Goutas met assist van F. Fajr Sivasspor 2-1
41' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt P. Djilobodji Gaziantep F.K. 3-1
47' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Kitsiou Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding S. Kitsiou Gaziantep F.K.
51' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor M. Demir Gaziantep F.K.
46' Wissel Sivasspor Wissel O. Kayode voor K. Altinay Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel M. Gradel voor Pedro Henrique Sivasspor
59' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor I. Cofie Sivasspor
61' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Vetrih Gaziantep F.K.
61' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Gradel Sivasspor
63' Rode kaart Sivasspor Rode kaart voor M. Yatabare Sivasspor
70' Penalty Gaziantep F.K. Penalty A. Maxim Gaziantep F.K. 4-1
71' Wissel Gaziantep F.K. Wissel R. Niyaz voor A. Maxim Gaziantep F.K.
71' Wissel Sivasspor Wissel S. Yilmaz voor K. Kesgin Sivasspor
76' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt F. Soyalp met assist van R. Niyaz Gaziantep F.K. 5-1
80' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor S. Kitsiou Gaziantep F.K.
80' Wissel Sivasspor Wissel Z. Erdal voor F. Fajr Sivasspor
82' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Sagal voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
82' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Merkel voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
82' Wissel Gaziantep F.K. Wissel D. Erdogan voor A. Vetrih Gaziantep F.K.
86' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor C. Osmanpasa Sivasspor
86' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Sagal Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Sivasspor
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Sivasspor
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.