Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Trabzonspor (0-0) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 9 april 2022 - 19:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Gazişehir Gaziantep het zaterdag 9 april 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Trabzonspor (0-0)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Gazişehir Gaziantep en Trabzonspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Trabzonspor, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Erkan Özdamar niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Trabzonspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor E. Ersoy Gaziantep F.K.
68' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
69' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor B. Peres Trabzonspor
70' Wissel Trabzonspor Wissel B. A. Ozdemir voor D. Tokoz Trabzonspor
72' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Sagal Gaziantep F.K.
73' Wissel Gaziantep F.K. Wissel R. Niyaz voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
78' Wissel Trabzonspor Wissel J. Kouassi voor M. Hamsik Trabzonspor
83' Wissel Gaziantep F.K. Wissel H. Pehlivan voor A. Sagal Gaziantep F.K.
90' Wissel Trabzonspor Wissel B. Koita voor A. Cornelius Trabzonspor
90' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Malli voor A. Omur Trabzonspor
91' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Vetrih voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Trabzonspor
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Trabzonspor
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gazişehir Gaziantep - Trabzonspor

Gazişehir Gaziantep en Trabzonspor treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erkan Özdamar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gazişehir Gaziantep en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 22 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Gazişehir Gaziantep te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gazişehir Gaziantep. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gazişehir Gaziantep 0
Winst Trabzonspor 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gazişehir Gaziantep op een 15e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 1e plaats.