Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor (0-0) || Super Lig 2021/2022

Woensdag 23 februari 2022 - 18:00 uur



In de Super Lig 2021/2022 neemt Gazişehir Gaziantep het woensdag 23 februari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor (0-0)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Gazişehir Gaziantep en Yeni Malatyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Yeni Malatyaspor kreeg in de 48e minuut een strafschop toegekend, die door M. Chouiar werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Gazişehir Gaziantep en Yeni Malatyaspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Gazişehir Gaziantep, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ümit Öztürk niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
12
4
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
47
34
Gevaarlijke aanvallen
42
17
Passes
325
437
Overtredingen
16
13
Buitenspel
2
1
Corners
5
4
Wissels
1
2
LIVE Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Zeffane Yeni Malatyaspor
44' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor O. Ceylan Gaziantep F.K.
48' Penalty gemist Yeni Malatyaspor Penalty gemist M. Chouiar Yeni Malatyaspor
52' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel E. Ersoy voor A. Sagal Gaziantep F.K.
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel O. Ceylan voor S. Caulker Gaziantep F.K.
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Vetrih voor S. Kitsiou Gaziantep F.K.
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Kaya voor O. Haddadi Yeni Malatyaspor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel R. Aabid voor R. Cagiran Yeni Malatyaspor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Chouiar voor D. Ndong Yeni Malatyaspor
59' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Ciftpinar voor J. Nshimirimana Yeni Malatyaspor
68' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Eskihellac Yeni Malatyaspor
70' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor P. Awuku Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor

Gazişehir Gaziantep en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gazişehir Gaziantep en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Yeni Malatyaspor. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gazişehir Gaziantep als Yeni Malatyaspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gazişehir Gaziantep 1
Winst Yeni Malatyaspor 1
Gelijkspel 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gazişehir Gaziantep op een 11e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor Opstelling Gazişehir Gaziantep Opstelling Yeni Malatyaspor Live Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor Live Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor kijken Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor kijken Live Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor stream Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor Fox Sports Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor Uitslag Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor Statistieken Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor Super Lig 2021/2022 Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor wedden Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor gokken Gazişehir Gaziantep - Yeni Malatyaspor Unibet