Nabeschouwing Giresunspor - İstanbul Başakşehir (1-1) || Super Lig

Zondag 15 mei 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Giresunspor het zondag 15 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Giresunspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - İstanbul Başakşehir (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Giresunspor en İstanbul Başakşehir geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door S. Okaka, waarmee İstanbul Başakşehir met 0-1 de leiding nam. Giresunspor kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Perez, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Giresunspor - İstanbul Başakşehir
Goals
1
1
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
9
8
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
92
120
Gevaarlijke aanvallen
55
88
Passes
403
553
Overtredingen
13
7
Buitenspel
1
2
Corners
4
5
Wissels
2
3
LIVE Giresunspor - İstanbul Başakşehir 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Okaka voor F. Gulbrandsen İstanbul Başakşehir
47' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt S. Okaka İstanbul Başakşehir 0-1
62' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Gurler voor D. Turuc İstanbul Başakşehir
62' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Aleksic voor B. Ozcan İstanbul Başakşehir
72' Doelpunt Giresunspor Doelpunt A. Perez met assist van Chiquinho Giresunspor 1-1
73' Wissel Giresunspor Wissel M. Gumuskaya voor F. Diabate Giresunspor
82' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor Serginho Giresunspor
82' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor S. Picinciol Giresunspor
82' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor D. Aleksic İstanbul Başakşehir
82' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor J. Caicara İstanbul Başakşehir
83' Wissel Giresunspor Wissel E. Tasdemir voor U. Nayir Giresunspor
86' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor H. Bilazer Giresunspor
93' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor A. Perez Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Giresunspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Giresunspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Hakan Keleş
Wissels Giresunspor
# Speler Pos.
33 Göktan Cörüt K
34 Okan Kocuk K
26 Emre Taşdemir V
85 Fatih Yılmaz V
40 V
15 M
21 Muhammed Gümüşkaya M
28 Erol Can Akdağ M
67 Furkan Kütük M
Formatie 4-1-4-1
Coach Erdinç Sözer
Voorbeschouwing Giresunspor - İstanbul Başakşehir

Giresunspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 37e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Giresunspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 21 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is İstanbul Başakşehir favoriet. 1 keer wist de ploeg van Giresunspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Giresunspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Giresunspor 0
Winst İstanbul Başakşehir 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Giresunspor op een 15e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Giresunspor - İstanbul Başakşehir Opstelling Giresunspor Opstelling İstanbul Başakşehir Live Giresunspor - İstanbul Başakşehir Live Giresunspor - İstanbul Başakşehir kijken Giresunspor - İstanbul Başakşehir kijken Live Giresunspor - İstanbul Başakşehir stream Giresunspor - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Giresunspor - İstanbul Başakşehir Uitslag Giresunspor - İstanbul Başakşehir Statistieken Giresunspor - İstanbul Başakşehir Super Lig 2021/2022 Giresunspor - İstanbul Başakşehir wedden Giresunspor - İstanbul Başakşehir gokken Giresunspor - İstanbul Başakşehir Unibet