Nabeschouwing Giresunspor - Adana Demirspor (2-0) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 29 april 2022 - 19:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Giresunspor het vrijdag 29 april 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Adana Demirspor.

Via de Giresunspor - Adana Demirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Adana Demirspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en Adana Demirspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-0 overwinning voor Giresunspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door U. Nayir, waarmee Giresunspor met 1-0 de leiding nam. Giresunspor vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Serginho op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Giresunspor.

LIVE Giresunspor - Adana Demirspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Adana Demirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Giresunspor Doelpunt U. Nayir met assist van H. Bilazer Giresunspor 1-0
46' Wissel Adana Demirspor Wissel D. Djokovic voor G. Inler Adana Demirspor
46' Wissel Adana Demirspor Wissel E. Oztumer voor B. Bjarnason Adana Demirspor
48' Doelpunt Giresunspor Doelpunt Serginho met assist van F. Diabate Giresunspor 2-0
65' Wissel Adana Demirspor Wissel A. Uludag voor J. K. Rassoul Adana Demirspor
70' Wissel Adana Demirspor Wissel L. Remy voor B. Assombalonga Adana Demirspor
70' Wissel Giresunspor Wissel M. Suleymanov voor Serginho Giresunspor
75' Wissel Giresunspor Wissel Z. Yavru voor F. Diabate Giresunspor
82' Wissel Adana Demirspor Wissel M. Kapi voor S. Kurt Adana Demirspor
86' Wissel Giresunspor Wissel M. Gumuskaya voor Chiquinho Giresunspor
86' Wissel Giresunspor Wissel I. Balde voor U. Nayir Giresunspor
91' Gele kaart Adana Demirspor Gele kaart voor A. Uludag Adana Demirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Adana Demirspor
Opstellingen Giresunspor - Adana Demirspor
De opstellingen van Giresunspor en Adana Demirspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Adana Demirspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Giresunspor - Adana Demirspor

Giresunspor en Adana Demirspor treffen elkaar in de 35e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Giresunspor en Adana Demirspor in de Super Lig vond plaats op 12 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Adana Demirspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Adana Demirspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Giresunspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Giresunspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Giresunspor 0
Winst Adana Demirspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Giresunspor op een 16e positie staat, terwijl we Adana Demirspor terugvinden op de 5e plaats.