Nabeschouwing Giresunspor - Alanyaspor (1-3) || Super Lig 2021/2022

Zondag 23 januari 2022 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Giresunspor het zondag 23 januari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor.

Via de Giresunspor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Alanyaspor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Mert Güzenge geëindigd in een 1-3 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Alanyaspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Davidson. Alanyaspor vergrootte in de 6e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Akbaba op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist Giresunspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via U. Nayir.

Na 97 minuten werd de voorsprong voor Alanyaspor vergroot nadat E. Akbaba de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Alanyaspor.

LIVE Giresunspor - Alanyaspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt Davidson met assist van J. Novais Alanyaspor 0-1
6' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba met assist van J. Novais Alanyaspor 0-2
25' Wissel Giresunspor Wissel S. Picinciol voor H. Bilazer Giresunspor
34' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor J. Novais Alanyaspor
41' Doelpunt Giresunspor Doelpunt U. Nayir Giresunspor 1-2
44' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. Aksoy Alanyaspor
55' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor F. Diabate Giresunspor
59' Wissel Giresunspor Wissel S. Doukara voor I. Balde Giresunspor
63' Wissel Alanyaspor Wissel N. Milunovic voor J. Novais Alanyaspor
63' Wissel Alanyaspor Wissel U. Gunes voor W. Eduardo Alanyaspor
63' Wissel Alanyaspor Wissel M. Mevlja voor F. Aksoy Alanyaspor
66' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. Bayir Alanyaspor
73' Wissel Alanyaspor Wissel T. Bingol voor F. Bayir Alanyaspor
78' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor T. Bingol Alanyaspor
79' Wissel Alanyaspor Wissel L. Fer voor E. Bekiroglu Alanyaspor
97' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba met assist van T. Bingol Alanyaspor 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Alanyaspor
Opstellingen Giresunspor - Alanyaspor
De opstellingen van Giresunspor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Giresunspor - Alanyaspor

Giresunspor en Alanyaspor treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mert Güzenge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Giresunspor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 13 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Alanyaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Giresunspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Giresunspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Giresunspor 0
Winst Alanyaspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Giresunspor op een 16e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 7e plaats.