Nabeschouwing Giresunspor - Altay (3-1) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 17 december 2021 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Giresunspor het vrijdag 17 december 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Altay.

Via de Giresunspor - Altay live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Altay (3-1)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en Altay is onder leiding van scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu geëindigd in een 3-1 overwinning voor Giresunspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door M. Suleymanov, waarmee Giresunspor met 1-0 de leiding nam. Giresunspor vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Balde op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Giresunspor vervolgens op 3-0. Het was F. Diabate die vanaf 11 meter wist te scoren in de 72e minuut.

Na 81 minuten deed A. Poko iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Altay werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Altay echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. Altay kreeg een penalty toegewezen in de 96e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond M. Paixao die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Giresunspor.

LIVE Giresunspor - Altay 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Altay teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Altay Gele kaart voor M. Akca Altay
31' Doelpunt Giresunspor Doelpunt M. Suleymanov met assist van H. Bilazer Giresunspor 1-0
44' Gele kaart Altay Gele kaart voor A. Y. Rayan Altay
44' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor A. Perez Giresunspor
46' Wissel Altay Wissel D. K. Bamba voor M. Rodriguez Altay
46' Wissel Altay Wissel M. Paixao voor A. Y. Rayan Altay
46' Wissel Altay Wissel L. Kappel voor E. Erdogan Altay
61' Doelpunt Giresunspor Doelpunt I. Balde met assist van H. Bilazer Giresunspor 2-0
63' Wissel Altay Wissel Z. Yildirim voor I. Ozturk Altay
72' Penalty Giresunspor Penalty F. Diabate Giresunspor 3-0
76' Wissel Giresunspor Wissel S. Doukara voor I. Balde Giresunspor
76' Wissel Giresunspor Wissel J. Champness voor Serginho Giresunspor
81' Doelpunt Altay Doelpunt A. Poko met assist van L. Kappel Altay 3-1
86' Wissel Giresunspor Wissel S. Picinciol voor M. Suleymanov Giresunspor
86' Wissel Giresunspor Wissel E. Tasdemir voor A. Behich Giresunspor
92' Wissel Giresunspor Wissel U. Nayir voor F. Diabate Giresunspor
96' Penalty gemist Altay Penalty gemist M. Paixao Altay
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Altay
Opstellingen Giresunspor - Altay
De opstellingen van Giresunspor en Altay zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Altay zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Giresunspor - Altay

Giresunspor en Altay treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Giresunspor en Altay elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Giresunspor 0
Winst Altay 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Giresunspor op een 14e positie staat, terwijl we Altay terugvinden op de 16e plaats.