Nabeschouwing Giresunspor - Gazişehir Gaziantep (2-1) || Super Lig 2021/2022

Maandag 14 maart 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Giresunspor het maandag 14 maart 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep.

Via de Giresunspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giresunspor - Gazişehir Gaziantep (2-1)

Het Super Lig duel tussen Giresunspor en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Kadir Sağlam geëindigd in een 2-1 overwinning voor Giresunspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Serginho, waarmee Giresunspor met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Maxim in de 40e minuut zorgde er even later voor dat Gaziantep F.K. weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 79e minuut zette Chiquinho zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Giresunspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kadir Sağlam, waardoor Giresunspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Giresunspor - Gazişehir Gaziantep 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giresunspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Giresunspor Doelpunt Serginho met assist van H. Traore Giresunspor 1-0
19' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor Chiquinho Giresunspor
40' Penalty Gaziantep F.K. Penalty A. Maxim Gaziantep F.K. 1-1
46' Wissel Giresunspor Wissel M. Suleymanov voor Flavio Giresunspor
73' Wissel Gaziantep F.K. Wissel S. Kitsiou voor O. Ceylan Gaziantep F.K.
74' Wissel Giresunspor Wissel I. Balde voor M. Gumuskaya Giresunspor
79' Doelpunt Giresunspor Doelpunt Chiquinho Giresunspor 2-1
85' Wissel Giresunspor Wissel S. Picinciol voor U. Nayir Giresunspor
85' Wissel Gaziantep F.K. Wissel R. Niyaz voor A. Vetrih Gaziantep F.K.
86' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor I. Balde Giresunspor
92' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. El Messaoudi voor F. Soyalp Gaziantep F.K.
93' Wissel Giresunspor Wissel Douglas voor Serginho Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Giresunspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Giresunspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Giresunspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Giresunspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.