Nabeschouwing Göztepe - Alanyaspor (0-2) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Göztepe het zaterdag 19 maart 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in İzmir.

Via de Göztepe - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Alanyaspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 0-2 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door F. Diedhiou, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Alanyaspor opnieuw te scoren. In de 97e minuut was het T. Bingol die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Alanyaspor.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Alanyaspor.

LIVE Göztepe - Alanyaspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor O. Aydin Alanyaspor
38' VAR: Afgekeurd doelpunt O. Tannane Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel O. Tannane Göztepe
46' Wissel Alanyaspor Wissel T. Bingol voor O. Aydin Alanyaspor
52' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor O. Nwobodo Göztepe
67' Wissel Göztepe Wissel A. Jahovic voor K. Alici Göztepe
67' Wissel Göztepe Wissel D. Tijanic voor C. Ndiaye Göztepe
67' Wissel Göztepe Wissel Lourency voor O. Tannane Göztepe
68' Wissel Alanyaspor Wissel F. Diedhiou voor D. Candeias Alanyaspor
68' Wissel Alanyaspor Wissel U. Gunes voor E. Akbaba Alanyaspor
71' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt F. Diedhiou met assist van E. Karaca Alanyaspor 0-1
81' Wissel Alanyaspor Wissel F. Bayir voor E. Karaca Alanyaspor
84' Wissel Göztepe Wissel Y. Kayan voor O. Nwobodo Göztepe
89' Wissel Göztepe Wissel E. Ozkayimoglu voor F. Di Santo Göztepe
94' Wissel Alanyaspor Wissel L. Fer voor E. Bekiroglu Alanyaspor
96' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor K. Demirtas Göztepe
97' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt T. Bingol Alanyaspor 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Alanyaspor
Opstellingen Göztepe - Alanyaspor
De opstellingen van Göztepe en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Göztepe - Alanyaspor

Göztepe en Alanyaspor treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 31 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Göztepe favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Alanyaspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Göztepe 3
Winst Alanyaspor 1
Gelijkspel 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 18e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 5e plaats.