Nabeschouwing Göztepe - Fatih Karagümrük (0-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 19 december 2021 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Göztepe het zondag 19 december 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in İzmir.

Via de Göztepe - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Fatih Karagümrük (0-1)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Fatih Karagümrük is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door C. Erkin, waarmee Fatih Karagümrük met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Fatih Karagümrük uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Göztepe - Fatih Karagümrük 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor B. Bekaroglu Fatih Karagümrük
58' Wissel Fatih Karagümrük Wissel J. Durmaz voor A. Ugur Fatih Karagümrük
68' Wissel Fatih Karagümrük Wissel F. Borini voor Y. Salibur Fatih Karagümrük
69' Wissel Fatih Karagümrük Wissel E. Oztumer voor A. Bertolacci Fatih Karagümrük
69' Wissel Göztepe Wissel Y. Kayan voor S. Aydogdu Göztepe
70' Wissel Göztepe Wissel Lourency voor C. Ndiaye Göztepe
76' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt C. Erkin met assist van L. Biglia Fatih Karagümrük 0-1
81' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor B. Emir Göztepe
82' Wissel Göztepe Wissel D. Burekovic voor A. R. Cankaya Göztepe
82' Wissel Göztepe Wissel K. Alici voor M. Paluli Göztepe
83' Wissel Göztepe Wissel B. Simsek voor B. Emir Göztepe
85' Wissel Fatih Karagümrük Wissel T. Torun voor Y. Karamoh Fatih Karagümrük
85' Wissel Fatih Karagümrük Wissel J. Balkovec voor V. Hedenstad Fatih Karagümrük
90' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Lourency Göztepe
93' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor O. Nwobodo Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Fatih Karagümrük
Opstellingen Göztepe - Fatih Karagümrük
De opstellingen van Göztepe en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fatih Karagümrük zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.