Nabeschouwing Göztepe - Galatasaray (2-3) || Super Lig 2021/2022

Maandag 21 februari 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Göztepe het maandag 21 februari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in İzmir.

Via de Göztepe - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Galatasaray (2-3)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 2-3 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Galatasaray kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van V. Nelsson. Een benutte penalty van C. Ndiaye in de 46e minuut zorgde er even later voor dat Göztepe weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 70e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het C. Ndiaye van Göztepe die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

B. Gomis zette Galatasaray even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Arda Kardeşler toegekende penalty wist te benutten. In de 99e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Galatasaray speler B. Gomis.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Arda Kardeşler bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Galatasaray.

LIVE Göztepe - Galatasaray 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Galatasaray Doelpunt V. Nelsson met assist van Mostafa Mohamed Galatasaray 0-1
7' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor D. Arslanagic Göztepe
33' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Mostafa Mohamed Galatasaray
46' Penalty Göztepe Penalty C. Ndiaye Göztepe 1-1
61' Wissel Galatasaray Wissel A. Cicaldau voor E. Pulgar Galatasaray
62' Wissel Galatasaray Wissel B. Kutlu voor H. Dervisoglu Galatasaray
70' Penalty Göztepe Penalty C. Ndiaye Göztepe 2-1
71' Wissel Göztepe Wissel A. Kara voor S. Aydogdu Göztepe
72' Wissel Göztepe Wissel A. Jahovic voor F. Di Santo Göztepe
74' Wissel Galatasaray Wissel E. Kilinc voor R. Babel Galatasaray
74' Wissel Galatasaray Wissel B. Gomis voor Mostafa Mohamed Galatasaray
82' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Jahovic Göztepe
87' Penalty Galatasaray Penalty B. Gomis Galatasaray 2-2
87' Wissel Göztepe Wissel O. Tannane voor C. Ndiaye Göztepe
95' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor V. Nelsson Galatasaray
96' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor B. Emir Göztepe
98' Wissel Göztepe Wissel D. Tijanic voor D. Arslanagic Göztepe
99' Penalty Galatasaray Penalty B. Gomis Galatasaray 2-3
99' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor B. Gomis Galatasaray
101' Wissel Galatasaray Wissel P. van Aanholt voor K. Akturkoglu Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Galatasaray
Opstellingen Göztepe - Galatasaray
De opstellingen van Göztepe en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Nestor El Maestro
Voorbeschouwing Göztepe - Galatasaray

Göztepe en Galatasaray treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 8 keer wist de ploeg van Göztepe te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Göztepe. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Göztepe 1
Winst Galatasaray 8
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 16e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 15e plaats.