In de Super Lig neemt Göztepe het zondag 22 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Göztepe - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Yeni Malatyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Bahattin Şimşek geëindigd in een 0-1 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door B. Tetteh, waarmee Yeni Malatyaspor met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Yeni Malatyaspor uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Göztepe - Yeni Malatyaspor
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
100
82
Gevaarlijke aanvallen
80
42
Passes
534
267
Overtredingen
6
10
Buitenspel
5
1
Corners
4
1
Wissels
5
4
LIVE Göztepe - Yeni Malatyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor J. Nshimirimana Yeni Malatyaspor
40' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor O. Nwobodo Göztepe
56' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt B. Tetteh met assist van R. Aabid Yeni Malatyaspor 0-1
65' Wissel Göztepe Wissel Lourency voor B. Simsek Göztepe
66' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Ciftpinar voor S. Mallan Yeni Malatyaspor
76' Wissel Göztepe Wissel E. Ozkayimoglu voor A. Jahovic Göztepe
76' Wissel Göztepe Wissel M. Baku voor S. Aydogdu Göztepe
76' Wissel Göztepe Wissel K. Demirtas voor B. Emir Göztepe
85' Wissel Göztepe Wissel D. Tijanic voor A. Nukan Göztepe
87' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Damlu voor E. Ozbir Yeni Malatyaspor
92' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel K. Kanatsizkus voor B. Tetteh Yeni Malatyaspor
92' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel R. Cagiran voor R. Aabid Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Göztepe - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Göztepe en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach İrfan Buz
Voorbeschouwing Göztepe - Yeni Malatyaspor

Göztepe en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 4 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Yeni Malatyaspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Göztepe te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Göztepe. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Göztepe 1
Winst Yeni Malatyaspor 3
Gelijkspel 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 11e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Göztepe - Yeni Malatyaspor Opstelling Göztepe Opstelling Yeni Malatyaspor Live Göztepe - Yeni Malatyaspor Live Göztepe - Yeni Malatyaspor kijken Göztepe - Yeni Malatyaspor kijken Live Göztepe - Yeni Malatyaspor stream Göztepe - Yeni Malatyaspor Fox Sports Nabeschouwing Göztepe - Yeni Malatyaspor Uitslag Göztepe - Yeni Malatyaspor Statistieken Göztepe - Yeni Malatyaspor Super Lig 2021/2022 Göztepe - Yeni Malatyaspor wedden Göztepe - Yeni Malatyaspor gokken Göztepe - Yeni Malatyaspor Unibet