Nabeschouwing Hatayspor - İstanbul Başakşehir (0-3) || Super Lig

Zondag 5 december 2021 - 14:00 uur

In de Super Lig neemt Hatayspor het zondag 5 december 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Antakya Atatürk Stadı in Hatay.

Via de Hatayspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - İstanbul Başakşehir (0-3)

Het Super Lig duel tussen Hatayspor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Erkan Özdamar geëindigd in een 0-3 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. D. Aleksic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee İstanbul Başakşehir vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 27e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom D. Aleksic die aanlegde en vervolgens de 0-2 wist te scoren voor İstanbul Başakşehir. In de 49e minuut volgde een derde treffer van İstanbul Başakşehir, waarmee S. Okaka zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erkan Özdamar, waardoor İstanbul Başakşehir dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Hatayspor - İstanbul Başakşehir
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
4
16
Schoten op doel
2
9
Aanvallen
103
94
Gevaarlijke aanvallen
86
64
Passes
498
550
Overtredingen
10
5
Buitenspel
1
1
Corners
5
7
Wissels
4
5
LIVE Hatayspor - İstanbul Başakşehir 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Penalty İstanbul Başakşehir Penalty D. Aleksic İstanbul Başakşehir 0-1
26' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor S. Falette Hatayspor
27' Penalty İstanbul Başakşehir Penalty D. Aleksic İstanbul Başakşehir 0-2
29' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor A. Traore Hatayspor
43' Wissel Hatayspor Wissel S. Popov voor A. Traore Hatayspor
49' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt S. Okaka met assist van Y. Ndayishimiye İstanbul Başakşehir 0-3
46' Wissel Hatayspor Wissel D. Saint-Louis voor S. Popov Hatayspor
69' Wissel Hatayspor Wissel M. Kamara voor S. Lobjanidze Hatayspor
70' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel L. Lima voor H. A. Kaldirim İstanbul Başakşehir
79' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Turuc voor D. Aleksic İstanbul Başakşehir
79' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Epureanu voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
90' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Ozbayrakli voor O. Sahiner İstanbul Başakşehir
90' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. M. Karaal voor B. Ozcan İstanbul Başakşehir
90' Wissel Hatayspor Wissel B. Ozgur voor A. El Kaabi Hatayspor
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Hatayspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Hatayspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ömer Erdogan
Formatie 4-1-4-1
Coach Erdinç Sözer
Voorbeschouwing Hatayspor - İstanbul Başakşehir

Hatayspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erkan Özdamar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 30 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hatayspor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Hatayspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl İstanbul Başakşehir slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hatayspor 2
Winst İstanbul Başakşehir 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 3e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Hatayspor - İstanbul Başakşehir Opstelling Hatayspor Opstelling İstanbul Başakşehir Live Hatayspor - İstanbul Başakşehir Live Hatayspor - İstanbul Başakşehir kijken Hatayspor - İstanbul Başakşehir kijken Live Hatayspor - İstanbul Başakşehir stream Hatayspor - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Hatayspor - İstanbul Başakşehir Uitslag Hatayspor - İstanbul Başakşehir Statistieken Hatayspor - İstanbul Başakşehir Super Lig 2021/2022 Hatayspor - İstanbul Başakşehir wedden Hatayspor - İstanbul Başakşehir gokken Hatayspor - İstanbul Başakşehir Unibet