Nabeschouwing Hatayspor - Alanyaspor (5-0) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Hatayspor het zaterdag 28 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antakya Atatürk Stadı in Hatay.

Via de Hatayspor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Alanyaspor (5-0)

Het Super Lig duel tussen Hatayspor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Mert Güzenge geëindigd in een 5-0 overwinning voor Hatayspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hatayspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. Traore. Hatayspor vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Lobjanidze op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Hatayspor, waarmee R. Ribeiro zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Hatayspor geen gas terug, waardoor in de 60e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. El Kaabi. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Hatayspor. Deze werd gescoord door M. Kamara in de 92e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mert Güzenge bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Hatayspor.

LIVE Hatayspor - Alanyaspor 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Hatayspor Doelpunt A. Traore Hatayspor 1-0
6' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor A. Traore Hatayspor
15' Wissel Hatayspor Wissel B. Oksuz voor S. Falette Hatayspor
18' Doelpunt Hatayspor Doelpunt S. Lobjanidze met assist van A. Traore Hatayspor 2-0
42' Doelpunt Hatayspor Doelpunt R. Ribeiro met assist van S. Lobjanidze Hatayspor 3-0
46' Wissel Alanyaspor Wissel A. Ildiz voor J. Novais Alanyaspor
46' Wissel Alanyaspor Wissel W. Eduardo voor L. Fer Alanyaspor
60' Doelpunt Hatayspor Doelpunt A. El Kaabi met assist van M. Diouf Hatayspor 4-0
66' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor M. Diouf Hatayspor
68' Wissel Hatayspor Wissel D. Saint-Louis voor A. El Kaabi Hatayspor
68' Wissel Hatayspor Wissel M. Boudjemaa voor R. Ribeiro Hatayspor
75' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor M. Boudjemaa Hatayspor
76' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. Aksoy Alanyaspor
78' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor S. Adekugbe Hatayspor
79' Wissel Hatayspor Wissel M. Kamara voor S. Lobjanidze Hatayspor
79' Wissel Hatayspor Wissel I. Sackey voor O. Ergun Hatayspor
85' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor F. Kurucuk Hatayspor
85' Wissel Alanyaspor Wissel K. Babacar voor D. Candeias Alanyaspor
92' Doelpunt Hatayspor Doelpunt M. Kamara met assist van D. Saint-Louis Hatayspor 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Alanyaspor
Opstellingen Hatayspor - Alanyaspor
De opstellingen van Hatayspor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Ömer Erdogan
Voorbeschouwing Hatayspor - Alanyaspor

Hatayspor en Alanyaspor treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mert Güzenge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 14 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Alanyaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hatayspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hatayspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 0
Winst Alanyaspor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 14e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 12e plaats.