Nabeschouwing Hatayspor - Gazişehir Gaziantep (2-1) || Super Lig 2021/2022

Maandag 18 oktober 2021 - 19:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Hatayspor het maandag 18 oktober 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Antakya Atatürk Stadı in Hatay.

Via de Hatayspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Gazişehir Gaziantep (2-1)

Het Super Lig duel tussen Hatayspor en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hatayspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 52 minuten. M. Diouf maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hatayspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Hatayspor vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kamara op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Gaziantep F.K. de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Sagal. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Gaziantep F.K. kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Zorbay Küçük, waardoor Hatayspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hatayspor - Gazişehir Gaziantep 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor M. Demir Gaziantep F.K.
39' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor M. Diouf Hatayspor
51' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor S. Caulker Gaziantep F.K.
52' Penalty Hatayspor Penalty M. Diouf Hatayspor 1-0
53' Wissel Hatayspor Wissel M. Kamara voor E. Colak Hatayspor
57' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor R. Ribeiro Hatayspor
62' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Sagal voor A. Merkel Gaziantep F.K.
62' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. El Messaoudi voor N. Dicko Gaziantep F.K.
67' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor D. Erdogan Gaziantep F.K.
67' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Maxim Gaziantep F.K.
73' Doelpunt Hatayspor Doelpunt M. Kamara met assist van A. Traore Hatayspor 2-0
76' Wissel Hatayspor Wissel B. Cevahir voor S. Adekugbe Hatayspor
81' Wissel Gaziantep F.K. Wissel H. Mendyl voor H. Pehlivan Gaziantep F.K.
82' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Ozer voor J. Figueiredo Gaziantep F.K.
82' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt A. Sagal Gaziantep F.K. 2-1
86' Wissel Hatayspor Wissel M. Mert voor S. Lobjanidze Hatayspor
86' Wissel Hatayspor Wissel D. Saint-Louis voor A. El Kaabi Hatayspor
89' Wissel Gaziantep F.K. Wissel T. Borven voor D. Erdogan Gaziantep F.K.
96' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor K. Ozer Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Hatayspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Hatayspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ömer Erdogan
Coach Erol Bulut
Voorbeschouwing Hatayspor - Gazişehir Gaziantep

Hatayspor en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 15 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Gazişehir Gaziantep favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hatayspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hatayspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 0
Winst Gazişehir Gaziantep 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 6e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 12e plaats.