In de Super Lig neemt Hatayspor het zondag 22 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Giresunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Hatayspor - Giresunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Hatayspor - Giresunspor 0-0

Vanaf zondag 22 mei 2022 om 18:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Hatayspor - Giresunspor volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 8 uur, 53 minuten en 25 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Giresunspor
Opstellingen Hatayspor - Giresunspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hatayspor - Giresunspor

Hatayspor en Giresunspor treffen elkaar in de 38e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Giresunspor in de Super Lig vond plaats op 25 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hatayspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Hatayspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Giresunspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hatayspor 1
Winst Giresunspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 13e positie staat, terwijl we Giresunspor terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Hatayspor - Giresunspor Opstelling Hatayspor Opstelling Giresunspor Live Hatayspor - Giresunspor Live Hatayspor - Giresunspor kijken Hatayspor - Giresunspor kijken Live Hatayspor - Giresunspor stream Hatayspor - Giresunspor Fox Sports Nabeschouwing Hatayspor - Giresunspor Uitslag Hatayspor - Giresunspor Statistieken Hatayspor - Giresunspor Super Lig 2021/2022 Hatayspor - Giresunspor wedden Hatayspor - Giresunspor gokken Hatayspor - Giresunspor Unibet