Nabeschouwing Hatayspor - Konyaspor (1-3) || Super Lig 2021/2022

Woensdag 22 december 2021 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Hatayspor het woensdag 22 december 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Antakya Atatürk Stadı in Hatay.

Via de Hatayspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Konyaspor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Hatayspor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 1-3 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hatayspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van A. El Kaabi. Konyaspor kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Mpoku, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut kreeg S. Adekugbe van Hatayspor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Hatayspor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 54e minuut was het Konyaspor dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van P. Mpoku. In de 81e minuut werd A. Calik van Konyaspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Konyaspor met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 92 minuten kwam Konyaspor op een veiligere 1-3 voorsprong na een goal van Koka.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Konyaspor.

LIVE Hatayspor - Konyaspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Hatayspor Doelpunt A. El Kaabi Hatayspor 1-0
10' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor S. Adekugbe Hatayspor
27' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor I. Sehic Konyaspor
29' Doelpunt Konyaspor Doelpunt P. Mpoku met assist van S. Gurler Konyaspor 1-1
31' Tweede gele kaart Hatayspor Tweede gele kaart voor S. Adekugbe Hatayspor
36' Wissel Hatayspor Wissel B. Cevahir voor M. Mert Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel S. Lobjanidze voor S. Bas Hatayspor
54' Doelpunt Konyaspor Doelpunt P. Mpoku met assist van S. Cikalleshi Konyaspor 1-2
57' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor F. Kurucuk Hatayspor
68' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor S. Gurler Konyaspor
68' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor I. Sackey Hatayspor
69' Wissel Konyaspor Wissel K. Michalak voor P. Mpoku Konyaspor
69' Wissel Konyaspor Wissel S. Dikmen voor S. Gurler Konyaspor
71' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor S. Cikalleshi Konyaspor
72' VAR: Afgekeurd doelpunt Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Hatayspor
75' Wissel Konyaspor Wissel Koka voor Z. Bytyqi Konyaspor
81' Rode kaart Konyaspor Rode kaart voor A. Calik Konyaspor
83' Wissel Konyaspor Wissel A. Demirbag voor A. Rahmanovic Konyaspor
85' Wissel Hatayspor Wissel K. Corekci voor B. Cevahir Hatayspor
85' Wissel Hatayspor Wissel M. Kamara voor I. Sackey Hatayspor
92' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Koka met assist van K. Michalak Konyaspor 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Konyaspor
Opstellingen Hatayspor - Konyaspor
De opstellingen van Hatayspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hatayspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hatayspor - Konyaspor

Hatayspor en Konyaspor treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 24 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Hatayspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Konyaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hatayspor 1
Winst Konyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 5e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 2e plaats.